Κωστής Χατζηδάκης

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Απάντηση Χατζηδάκη στη δήλωση του Υπουργού Μεταφορών για την Ολυμπιακή Αεροπορία

Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης σε σχέση με τη δήλωση του Υπουργού Μεταφορών για την Ολυμπιακή Αεροπορία, σχολίασε:


“Τόσο η ΝΔ όσο και εγώ προσωπικά έχουμε ταχθεί εδώ και πολύ καιρό υπέρ της ιδιωτικοποίησης της Ολυμπιακής Αεροπορίας. Αν αυτό είχε προχωρήσει, δεν θα είχαν πεταχτεί εκατοντάδες δισεκατομμύρια Ελλήνων φορολογουμένων στον αέρα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι ο οποιοσδήποτε Υπουργός μπορεί ανενόχλητος να παρουσιάζει ρυθμίσεις που γεννούν σοβαρά ερωτηματικά στις Βρυξέλλες, ως δήθεν πρωτοβουλίες σωτηρίας της εταιρείας.


Η κατάσταση όσον αφορά στη νέα Ολυμπιακή, θυμίζει τοπίο στην ομίχλη. Γι΄αυτό, η Επιτροπή χωρίς την παρακίνηση κανενός, κινήθηκε σχεδόν από την ημέρα της κατάθεσης της τροπολογίας για τη Νέα Ολυμπιακή, ζητώντας επειγόντως διευκρινίσεις.


Η δική μου ερώτηση αλλά και οι δημόσιες παρεμβάσεις μου, λαμβάνοντας υπόψη τη δίκαια ανησυχία των εργαζομένων, έχουν έναν μόνο στόχο: να διευκρινιστεί η κατάσταση και να γνωρίζουν τόσο οι εργαζόμενοι όσο και οι Έλληνες πολίτες πώς ακριβώς έχουν τα πράγματα με τη νέα Ολυμπιακή και ποιοι κίνδυνοι ελλοχεύουν.


Η αντίδραση του Υπουργού δεν με εξέπληξε. Αποκαλύπτει την αγωνία του. Ωστόσο, θα τον συμβούλευα, αντί να ασχολείται με ανακοινώσεις και επικοινωνιακά τεχνάσματα, να ασχοληθεί κάπως περισσότερο με την ουσία του πράγματος”.

Μετάβαση στο περιεχόμενο