Κωστής Χατζηδάκης

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Απάντηση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο για το ΕΣΠΑ

“Η κυβέρνηση πρέπει, όχι μόνο στα λόγια, αλλά στην πράξη, να αξιοποιήσει τα κοινοτικά κονδύλια για να στηρίξει, όσο περισσότερο γίνεται, την αγορά που η ίδια βούλιαξε στην ύφεση.”

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας της Ν.Δ., βουλευτής Β’ Αθηνών, κ. Κωστής Χατζηδάκης αναφερόμενος στα όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για το ΕΣΠΑ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Ν.Δ. μιλά με στοιχεία.

Η κυβερνητική προσπάθεια για ωραιοποίηση της κατάστασης δεν μπορεί να κρύψει το γεγονός ότι η Ελλάδα, στις απορροφήσεις του ΕΣΠΑ, από την 5η θέση το Σεπτέμβριο του 2009 βρέθηκε τώρα στην 20η. 

Δεν μπορεί να κρύψει το γεγονός ότι πέρσι ισχυριζόταν πως ο νόμος 3840 του ’10 είχε λύσει όλα τα διαχειριστικά προβλήματα.

Δεν μπορεί να κρύψει ούτε το γεγονός ότι 18 μήνες μετά έρχεται στα λόγια της Ν.Δ., υιοθετώντας τις προτάσεις που είχαμε καταθέσει το Φεβρουάριο του ‘10.

Καμία επικοινωνιακή πολιτική δεν πρόκειται να λύσει το θέμα της αξιοποίησης των κοινοτικών κονδυλίων.

Εμείς είμαστε παρόντες με υπεύθυνη κριτική και υπεύθυνες προτάσεις.

Η κυβέρνηση, όμως, πρέπει, όχι μόνο στα λόγια, αλλά στην πράξη, να αξιοποιήσει τα κοινοτικά κονδύλια για να στηρίξει, όσο περισσότερο γίνεται, την αγορά που η ίδια βούλιαξε στην ύφεση».  

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο