Κωστής Χατζηδάκης

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Απάντηση του Υπουργού Ανάπτυξης στο ΠΑΣΟΚ

Δελτίο Τύπου
Αθήνα, 20 Μαΐου 2009
Απάντηση του Υπουργού Ανάπτυξης στο ΠΑΣΟΚ
Σε σχέση με τις δηλώσεις που έκαναν σήμερα οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ για τα θέματα του Υπουργείου Ανάπτυξης, ο Υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης έκανε την εξής δήλωση:
«Για τα θέματα που θίγονται είναι προτιμότερη για το ΠΑΣΟΚ η αυτοσυγκράτηση. Στην περίπτωση της βενζίνης, η διακύμανση των τιμών είναι το τελευταίο διάστημα απολύτως αντίστοιχη με αυτήν των διεθνών τιμών βενζίνης, όπως αποδεικνύουν τα αδιάψευστα συγκριτικά στοιχεία, που δίνουμε κάθε Δευτέρα στη δημοσιότητα.
Για τις τιμές των ειδών πρώτης ανάγκης, το ΠΑΣΟΚ, προφανώς, ενοχλείται από το γεγονός ότι για πρώτη φορά μεταξύ Μαρτίου και Απριλίου είχαμε συνολική μείωση στον δείκτη τιμών των ειδών πρώτης ανάγκης.
Για την 2η φάση του ΤΕΜΠΜΕ, το Ταμείο Εγγυοδοσίας, έχει ήδη εγκρίνει τα πρώτα 2.000 δάνεια ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των εγκρίσεων και στις δύο φάσεις του ΤΕΜΠΜΕ σε 29.000 μέχρι στιγμής. Συνεχίζεται δε η υποβολή των αιτήσεων από τις τράπεζες με σταθερούς ρυθμούς. Και αυτό όταν οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ προέβλεπαν τον περασμένο Δεκέμβριο 700 εγκρίσεις συνολικά! Κρατάμε την υπευθυνότητα, τους χαρίζουμε τον λαϊκισμό».

 

Δελτίο Τύπου

 

Αθήνα, 20 Μαΐου 2009 

Απάντηση του Υπουργού Ανάπτυξης στο ΠΑΣΟΚ

Σε σχέση με τις δηλώσεις που έκαναν σήμερα οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ για τα θέματα του Υπουργείου Ανάπτυξης, ο Υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης έκανε την εξής δήλωση: «Για τα θέματα που θίγονται είναι προτιμότερη για το ΠΑΣΟΚ η αυτοσυγκράτηση. Στην περίπτωση της βενζίνης, η διακύμανση των τιμών είναι το τελευταίο διάστημα απολύτως αντίστοιχη με αυτήν των διεθνών τιμών βενζίνης, όπως αποδεικνύουν τα αδιάψευστα συγκριτικά στοιχεία, που δίνουμε κάθε Δευτέρα στη δημοσιότητα. Για τις τιμές των ειδών πρώτης ανάγκης, το ΠΑΣΟΚ, προφανώς, ενοχλείται από το γεγονός ότι για πρώτη φορά μεταξύ Μαρτίου και Απριλίου είχαμε συνολική μείωση στον δείκτη τιμών των ειδών πρώτης ανάγκης. Για την 2η φάση του ΤΕΜΠΜΕ, το Ταμείο Εγγυοδοσίας, έχει ήδη εγκρίνει τα πρώτα 2.000 δάνεια ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των εγκρίσεων και στις δύο φάσεις του ΤΕΜΠΜΕ σε 29.000 μέχρι στιγμής. Συνεχίζεται δε η υποβολή των αιτήσεων από τις τράπεζες με σταθερούς ρυθμούς. Και αυτό όταν οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ προέβλεπαν τον περασμένο Δεκέμβριο 700 εγκρίσεις συνολικά! Κρατάμε την υπευθυνότητα, τους χαρίζουμε τον λαϊκισμό».

Μετάβαση στο περιεχόμενο