Κωστής Χατζηδάκης

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Δηλώσεις κατά την επιθεώρηση εργασιών της Ολυμπίας Οδού

kx_dilwsi_korinthos_autokinitodromoi_25_4_2013Εδώ είναι η Ελλάδα που δεν τα παρατάει, που δεν το βάζει κάτω. Είναι η Ελλάδα που παλεύει, που ελπίζει, που νικάει. Για μας είναι πολύ μεγάλη ικανοποίηση  το γεγονός ότι μετά από 8-9 μήνες διαπραγματεύσεων, σήμερα τα έργα ξεκινούν και πάλι.

Η επανεκκίνηση των έργων στέλνει κι ένα μήνυμα αισιοδοξίας για την ελληνική οικονομία και για την πατρίδα μας συνολικά

kx_dilwsi_korinthos_autokinitodromoi_25_4_2013Ο Υπουργός Ανάπτυξης , Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Κωστής Χατζηδάκης και ο Αναπληρωτής Υπουργός κ. Σταύρος Καλογιάννης πραγματοποίησαν σήμερα, παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά , του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελου Βενιζέλου και του κ. Νίκου Τσούκαλη, Εκπροσώπου του Προέδρου της ΔΗΜΑΡ κ. Φώτη Κουβέλη, επιθεώρηση των κατασκευαστικών εργασιών που εκκίνησαν και πάλι στην Ολυμπία Οδό.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του Υπουργού και του Αναπληρωτή Υπουργού:

Κ. Χατζηδάκης: «Εδώ είναι η Ελλάδα που δεν τα παρατάει, που δεν το βάζει κάτω. Είναι η Ελλάδα που παλεύει, που ελπίζει, που νικάει. Για μας είναι πολύ μεγάλη ικανοποίηση  το γεγονός ότι μετά από 8-9 μήνες διαπραγματεύσεων, σήμερα τα έργα ξεκινούν και πάλι.

Η επανεκκίνηση των έργων στέλνει κι ένα μήνυμα αισιοδοξίας για την ελληνική οικονομία και για την πατρίδα μας συνολικά».

Στ. Καλογιάννης: «Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι  που βλέπουμε εργοτάξια να δουλεύουν κατά μήκος εκατοντάδων χιλιομέτρων. Είναι πραγματικά μια μεγάλη μέρα χαράς για όλους εμάς.

Συνεχίζουμε σ’ αυτή την κατεύθυνση. Έχουν ξεκινήσει τα έργα και στους άλλους αυτοκινητόδρομους και βεβαίως η προσπάθεια συνεχίζεται. Το έργο του Υπουργείου συνεχίζεται μέχρι να έρθουν στη Βουλή να τροποποιηθούν οι συμβάσεις, έτσι ώστε να προχωρήσουν απρόσκοπτα τα έργα σε ολόκληρη τη χώρα. Ευχαριστούμε πολύ.»

Μετάβαση στο περιεχόμενο