Κωστής Χατζηδάκης

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΜΕ Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
24 Σεπτεμβρίου, 2008
κκ Συντάκτες ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΜΕ Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ
ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
«Είπα  στους εκπροσώπους του ΠΑΜΕ ότι αυτή η εμμονή να μην αλλάξει τίποτα σε σχέση με την Ολυμπιακή, είναι εναντίον των λαϊκών στρωμάτων. Διότι οι φορολογούμενοι πληρώνουν τους φόρους με τους οποίους  στηρίζεται η εταιρεία, η οποία δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι όπως είναι σήμερα. Δημιουργούμε λοιπόν  μια νέα Ολυμπιακή, με το ίδιο όνομα και το ίδιο σήμα, που θα είναι υγιής. Και ταυτόχρονα καλύπτουμε όλους τους εργαζόμενους.
Και πραγματικά διερωτώμαι: Γιατί αυτή η εμμονή;  Γιατί η εμμονή να πληρώνουν οι φορολογούμενοι χωρίς νόημα, ενώ μπορούμε  να δημιουργήσουμε μια νέα, υγιή εταιρεία  και την ίδια στιγμή θα υπάρχει απόλυτη κάλυψη των εργαζομένων. Απόλυτη κάλυψη. Χωρίς καμία μείωση εισοδήματος».
ΕΡΩΤΗΣΗ: Πότε θα δώσει η Διυπουργική το «πράσινο φως» για το διαγωνισμό;
ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Είναι θέμα διαδικαστικό, πολύ λίγων ημερών θα έλεγα. Αλλά η Κυβέρνηση θα προχωρήσει μπροστά, διότι πιστεύει ότι αυτό που κάνουμε είναι το πατριωτικό μας καθήκον. Και  είναι και μια κοινωνικά δίκαιη πολιτική. Κοινωνικά δίκαιη για όλους: δίκαιη για τους φορολογούμενους, που δεν θα συνεχίσουν να πληρώνουν,  δίκαιη για τους εργαζόμενους, που θα έχουν  τα ίδια εισοδήματα που έχουν σήμερα.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Λένε ότι υπάρχουν κενά στο σχέδιο σας; Πως θα εξασφαλιστούν οι εργαζόμενοι;
ΥΠΟΥΡΓΟΣ:  Όλα είναι σαφή. Έχω καλέσει τους εργαζόμενους σε διάλογο   και τους  περιμένω να ανταποκριθούν για να κουβεντιάσουμε όλες τις ενδεχόμενες ερωτήσεις που  έχουν. Ισχύουν απόλυτα οι δηλώσεις μου  της προηγούμενης εβδομάδας. Έχουμε ένα σχέδιο, το οποίο είναι πολύ καλά  προετοιμασμένο και πάνω σ’ αυτό το σχέδιο θα προχωρήσουμε.
 Please consider the environment before printing this e-mail
Παρακαλούμε αναλογιστείτε την περιβαλλοντική σας ευθύνη πριν εκτυπώσετε αυτό το E-mail
Από το Γραφείο Τύπου

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
24 Σεπτεμβρίου, 2008

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΜΕ Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ

 

«Είπα  στους εκπροσώπους του ΠΑΜΕ ότι αυτή η εμμονή να μην αλλάξει τίποτα σε σχέση με την Ολυμπιακή, είναι εναντίον των λαϊκών στρωμάτων. Διότι οι φορολογούμενοι πληρώνουν τους φόρους με τους οποίους  στηρίζεται η εταιρεία, η οποία δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι όπως είναι σήμερα. Δημιουργούμε λοιπόν  μια νέα Ολυμπιακή, με το ίδιο όνομα και το ίδιο σήμα, που θα είναι υγιής. Και ταυτόχρονα καλύπτουμε όλους τους εργαζόμενους. Και πραγματικά διερωτώμαι: Γιατί αυτή η εμμονή;  Γιατί η εμμονή να πληρώνουν οι φορολογούμενοι χωρίς νόημα, ενώ μπορούμε  να δημιουργήσουμε μια νέα, υγιή εταιρεία  και την ίδια στιγμή θα υπάρχει απόλυτη κάλυψη των εργαζομένων. Απόλυτη κάλυψη. Χωρίς καμία μείωση εισοδήματος».
ΕΡΩΤΗΣΗ: Πότε θα δώσει η Διυπουργική το «πράσινο φως» για το διαγωνισμό;ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Είναι θέμα διαδικαστικό, πολύ λίγων ημερών θα έλεγα. Αλλά η Κυβέρνηση θα προχωρήσει μπροστά, διότι πιστεύει ότι αυτό που κάνουμε είναι το πατριωτικό μας καθήκον. Και  είναι και μια κοινωνικά δίκαιη πολιτική. Κοινωνικά δίκαιη για όλους: δίκαιη για τους φορολογούμενους, που δεν θα συνεχίσουν να πληρώνουν,  δίκαιη για τους εργαζόμενους, που θα έχουν  τα ίδια εισοδήματα που έχουν σήμερα.  
ΕΡΩΤΗΣΗ: Λένε ότι υπάρχουν κενά στο σχέδιο σας; Πως θα εξασφαλιστούν οι εργαζόμενοι;ΥΠΟΥΡΓΟΣ:  Όλα είναι σαφή. Έχω καλέσει τους εργαζόμενους σε διάλογο   και τους  περιμένω να ανταποκριθούν για να κουβεντιάσουμε όλες τις ενδεχόμενες ερωτήσεις που  έχουν. Ισχύουν απόλυτα οι δηλώσεις μου  της προηγούμενης εβδομάδας. Έχουμε ένα σχέδιο, το οποίο είναι πολύ καλά  προετοιμασμένο και πάνω σ’ αυτό το σχέδιο θα προχωρήσουμε.
 Please consider the environment before printing this e-mailΠαρακαλούμε αναλογιστείτε την περιβαλλοντική σας ευθύνη πριν εκτυπώσετε αυτό το E-mail 
Από το Γραφείο Τύπου

Μετάβαση στο περιεχόμενο