Κωστής Χατζηδάκης

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Δηλώσεις του Υπουργού Μεταφορών & Επικοινωνιών Κωστή Χατζηδάκη, μετά τη συνάντηση με τη Διοίκηση και τους συνδικαλιστές της ΕΘΕΛ.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Παρασκευή  9η Νοεμβρίου, 2007

 

 

Δηλώσεις του Υπουργού  Μεταφορών & Επικοινωνιών  Κωστή Χατζηδάκη, μετά τη συνάντηση με τη Διοίκηση και τους συνδικαλιστές της ΕΘΕΛ.

 

ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Είπα στους συνδικαλιστές της ΕΘΕΛ, ότι είμαστε όλοι στο ίδιο λεωφορείο. Δεν πρέπει να κουκουλώσουμε τίποτα και για τίποτα σε σχέση με τα όποια προβλήματα έχουν παρατηρηθεί στο στόλο των λεωφορείων της ΕΘΕΛ. Αλλά δεν πρέπει κανένας από εμάς, ούτε ο Υπουργός, ούτε η διοίκηση, ούτε οι ίδιοι οι συνδικαλιστές να κάνουμε κάτι, που θα απαξιώνει την ΕΘΕΛ, τις δημόσιες συγκοινωνίες. Ο κόσμος, οι Αθηναίοι πρέπει να εξακολουθήσουν να εμπιστεύονται τα λεωφορεία, τις δημόσιες συγκοινωνίες.

 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Σε ότι αφορά τον έλεγχο που γίνεται για το λεωφορείο

που πήρε φωτιά στην Αττική οδό, τι δείχνουν οι ενδείξεις;

 

ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Την Τρίτη θα δώσουμε συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα αναφερθούμε στα αποτελέσματα των ελέγχων και στο τι προτιθέμεθα να κάνουμε ως Υπουργείο και ως ΕΘΕΛ, προκειμένου να αντιμετωπιστούν όλα αυτά τα προβλήματα. Η συνάντηση δε, με τους συνδικαλιστές σήμερα ήταν ενταγμένη ακριβώς σε αυτή τη διαδικασία. Πριν ανακοινώσουμε τι θα κάνουμε, θέλαμε να συζητήσουμε με τους εργαζόμενους, καθώς είναι συνεργάτες μας, τα μέτρα τους αφορούν, για να έχουμε και τη δική τους άποψη.

 

 

 

Από το Γραφείο Τύπου

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο