Κωστής Χατζηδάκης

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Δήλωση μετά από σύσκεψη με τους γενικούς γραμματείς και τους επικεφαλής των διαχειριστικών αρχών των υπουργείων για τα τομεακά προγράμματα του ΕΣΠΑ

kx_syskepsi_espa_26_11_2012…Η εξέλιξη στο Eurogroup ήταν αναμφισβήτητα θετική, αλλά δεν είναι ώρα για θριαμβολογίες. Είναι ώρα για ακόμα περισσότερη δουλειά, με σχέδιο και με επιμονή.

Είναι βέβαιο ότι η χώρα έχει τώρα πια μια βάση στήριξης για να επιδοθεί στην αναπτυξιακή προσπάθεια.

Από τη πλευρά του υπουργείου Ανάπτυξης θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε γι’ αυτό και σήμερα κιόλας είχα μια ακόμα σύσκεψη για την αξιοποίηση και την απορρόφηση του ΕΣΠΑ. Θα δουλέψουμε σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα. Η προσπάθεια μας δεν είναι προσπάθεια για την κυβέρνηση απλά, είναι προσπάθεια για τη πατρίδα μας…

Σύσκεψη με τους γενικούς γραμματείς των υπουργείων που σχετίζονται με τα τομεακά προγράμματα του ΕΣΠΑ και τους επικεφαλής των διαχειριστικών αρχών πραγματοποιήθηκε σήμερα υπό την προεδρία του υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Κωστή Χατζηδάκη.

Αμέσως μετά τη σύσκεψη ο κ. Χατζηδάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η εξέλιξη στο Eurogroup ήταν αναμφισβήτητα θετική, αλλά δεν είναι ώρα για θριαμβολογίες. Είναι ώρα για ακόμα περισσότερη δουλειά, με σχέδιο και με επιμονή.

Είναι βέβαιο ότι η χώρα έχει τώρα πια μια βάση στήριξης για να επιδοθεί στην αναπτυξιακή προσπάθεια.

Από τη πλευρά του υπουργείου Ανάπτυξης θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε γι’ αυτό και σήμερα κιόλας είχα μια ακόμα σύσκεψη για την αξιοποίηση και την απορρόφηση του ΕΣΠΑ. Θα δουλέψουμε σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα. Η προσπάθεια μας δεν είναι προσπάθεια για την κυβέρνηση απλά, είναι προσπάθεια για τη πατρίδα μας».

Μετάβαση στο περιεχόμενο