Κωστής Χατζηδάκης

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Δήλωση μετά τη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον Πρωθυπουργό κ. Α.Σαμαρά, για το κόστος της ενέργειας στη βιομηχανία

KX_MAKSIMOUΤο κόστος της ενέργειας είναι κομβικής σημασίας ζήτημα για τη βιομηχανία και για τις θέσεις εργασίας στη βιομηχανία. Γι’ αυτό σήμερα η σύσκεψη επικεντρώθηκε στο ζήτημα αυτό. Επεξεργαζόμαστε λύσεις, έτσι ώστε να υπάρξει μια ελάφρυνση του κόστους για την Ελληνική βιομηχανία. Θα υπάρξει συνέχεια της συζήτησης. Έτσι κι αλλιώς η βιομηχανική πολιτική θα είναι ψηλά στην ατζέντα και της Ελληνικής Προεδρίας.

KX_MAKSIMOUΟ υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Κωστής Χατζηδάκης, εξερχόμενος της σύσκεψης, στο Μεγάρου Μαξίμου, για το θέμα του κόστους της ενέργειας για τη Βιομηχανία, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Το κόστος της ενέργειας είναι κομβικής σημασίας ζήτημα για τη βιομηχανία και για τις θέσεις εργασίας στη βιομηχανία. Γι’ αυτό σήμερα η σύσκεψη επικεντρώθηκε στο ζήτημα αυτό. Επεξεργαζόμαστε λύσεις, έτσι ώστε να υπάρξει μια ελάφρυνση του κόστους για την Ελληνική βιομηχανία. Θα υπάρξει συνέχεια της συζήτησης. Έτσι κι αλλιώς η βιομηχανική πολιτική θα είναι ψηλά στην ατζέντα και της Ελληνικής Προεδρίας.”

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο