Κωστής Χατζηδάκης

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Δήλωση του Κωστή Χατζηδάκη σε σχέση με το ΕΠ Ψηφιακή Σύγκλιση.

Για τις δράσεις ψηφιακής σύγκλισης η κυβέρνηση προτίμησε να κάνει καινούργια διαβούλευση η οποία οδήγησε σε καθυστέρηση αρκετών μηνών καταλήγοντας τελικά στα αποτελέσματα περίπου της παλιάς.

Ο υπεύθυνος του τομέα Πολιτικής Ευθύνης Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Β’ Αθηνών κος Κωστής Χατζηδάκης αναφερόμενος στη συνέντευξη τύπου της Υπουργού Οικονομίας κας Κατσέλη σε σχέση με το επιχειρησιακό πρόγραμμα Ψηφιακή Σύγκλιση, έκανε την ακόλουθη δήλωση :

«Για τις δράσεις ψηφιακής σύγκλισης η κυβέρνηση προτίμησε να κάνει καινούργια διαβούλευση η οποία οδήγησε σε καθυστέρηση αρκετών μηνών καταλήγοντας τελικά στα αποτελέσματα περίπου της παλιάς. Σήμερα η αρμόδια υπουργός :

–    Παρουσίασε κάποιες ήδη γνωστές και ενταγμένες στο σχετικό πρόγραμμα δράσεις.
–    Ανακοίνωσε τέσσερις δράσεις που απευθύνονται σε υπουργεία και αφορούν τη βελτίωση της Δημόσιας Διοίκησης, των οποίων η περίοδος προετοιμασίας μέχρι την οριστική ένταξή τους θα είναι περίπου 18 μήνες.
–    Μετέθεσε χρονικά για τον Ιούλιο την παρουσίαση άλλων προγραμμάτων που αφορούν τον ιδιωτικό τομέα.

Η αγορά έχει έντονο πρόβλημα ρευστότητας. Ο τομέας της πληροφορικής και των νέων τεχνολογιών έχει προφανή συγκριτικά πλεονεκτήματα για τη χώρα. Αλλά η κυβέρνηση φαίνεται χαμένη στις διαβουλεύσεις και τις γραφειοκρατικές καθυστερήσεις.»

Μετάβαση στο περιεχόμενο