Κωστής Χατζηδάκης

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Δήλωση του Υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη για Ολυμπιακή

Δελτίο Τύπου
Αθήνα, 6 Φεβρουαρίου 2009
Δήλωση του Υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη για Ολυμπιακή
Ο Υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, αρμόδιος για την αποκρατικοποίηση της Ο.Α., έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Την επόμενη Τρίτη ξεκινούν οι συζητήσεις μεταξύ των συμβούλων της Κυβέρνησης και της  MIG, που πρώτη εκδήλωσε το ενδιαφέρον της στη δημόσια πρόσκληση, την οποία απηύθυνε η Κυβέρνηση για την αποκρατικοποίηση της Ολυμπιακής.
Υπενθυμίζεται ότι η πρόσκληση αυτή είναι ανοιχτή σε οποιονδήποτε άλλον επενδυτή εκφράσει σχετικό ενδιαφέρον, με δημόσια δήλωσή του. Αυτονόητο είναι ότι η επισημοποίηση της όποιας συμφωνίας για την αποκρατικοποίηση της Ολυμπιακής θα λάβει χώρα μετά τη σχετική έγκριση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής».

 

Δελτίο Τύπου

 

Αθήνα, 6 Φεβρουαρίου 2009 

Δήλωση του Υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη για Ολυμπιακή

Ο Υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, αρμόδιος για την αποκρατικοποίηση της Ο.Α., έκανε την ακόλουθη δήλωση:«Την επόμενη Τρίτη ξεκινούν οι συζητήσεις μεταξύ των συμβούλων της Κυβέρνησης και της  MIG, που πρώτη εκδήλωσε το ενδιαφέρον της στη δημόσια πρόσκληση, την οποία απηύθυνε η Κυβέρνηση για την αποκρατικοποίηση της Ολυμπιακής.Υπενθυμίζεται ότι η πρόσκληση αυτή είναι ανοιχτή σε οποιονδήποτε άλλον επενδυτή εκφράσει σχετικό ενδιαφέρον, με δημόσια δήλωσή του. Αυτονόητο είναι ότι η επισημοποίηση της όποιας συμφωνίας για την αποκρατικοποίηση της Ολυμπιακής θα λάβει χώρα μετά τη σχετική έγκριση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής».

Μετάβαση στο περιεχόμενο