Κωστής Χατζηδάκης

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Δήλωση του Υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη για τη συμμετοχή του Υπουργείου στην «Ώρα της Γης»

Δελτίο Τύπου
Αθήνα, 26 Μαρτίου 2009
Δήλωση του Υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη για τη συμμετοχή του Υπουργείου στην «Ώρα της Γης»
Το Υπουργείο Ανάπτυξης συμμετέχει στην πρωτοβουλία «Ώρα της Γης», που γίνεται για την ευαισθητοποίηση των πολιτών για την κλιματική αλλαγή, που διοργανώνει το WWF, το Σάββατο 28 Μαρτίου 2009.
Αυτή είναι η κατεύθυνση, που έχει δοθεί από τον Υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη και στους εποπτευόμενους από το Υπουργείο φορείς με πρώτη τη ΔΕΗ. Τα φώτα του κεντρικού κτιρίου του Υπουργείου Ανάπτυξης καθώς και των εποπτευόμενων φορέων θα σβήσουν το Σάββατο από τις 20:30 έως τις 21:30.
Ο Υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης έκανε σχετικά την ακόλουθη δήλωση:
«Η προστασία του περιβάλλοντος είναι ψηλά στην ατζέντα του Υπουργείου Ανάπτυξης. Η εξοικονόμηση ενέργειας είναι ένας από τους βασικούς μοχλούς για την επίτευξη αυτού του στόχου. Η πρωτοβουλία του WWF έρχεται να μας ευαισθητοποιήσει όλους. Σημαντικό είναι να μην μείνουμε στα λόγια αλλά να περάσουμε ακόμα περισσότερο στις πράξεις. Αυτό ισχύει για όλους, πολίτες και πολιτεία. Οι ευθύνες της πολιτείας είναι φυσικά περισσότερες».

 

Δελτίο Τύπου 

 

Αθήνα, 26 Μαρτίου 2009

Δήλωση του Υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη για τη συμμετοχή του Υπουργείου στην «Ώρα της Γης»

Το Υπουργείο Ανάπτυξης συμμετέχει στην πρωτοβουλία «Ώρα της Γης», που γίνεται για την ευαισθητοποίηση των πολιτών για την κλιματική αλλαγή, που διοργανώνει το WWF, το Σάββατο 28 Μαρτίου 2009. Αυτή είναι η κατεύθυνση, που έχει δοθεί από τον Υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη και στους εποπτευόμενους από το Υπουργείο φορείς με πρώτη τη ΔΕΗ. Τα φώτα του κεντρικού κτιρίου του Υπουργείου Ανάπτυξης καθώς και των εποπτευόμενων φορέων θα σβήσουν το Σάββατο από τις 20:30 έως τις 21:30. Ο Υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης έκανε σχετικά την ακόλουθη δήλωση: «Η προστασία του περιβάλλοντος είναι ψηλά στην ατζέντα του Υπουργείου Ανάπτυξης. Η εξοικονόμηση ενέργειας είναι ένας από τους βασικούς μοχλούς για την επίτευξη αυτού του στόχου. Η πρωτοβουλία του WWF έρχεται να μας ευαισθητοποιήσει όλους. Σημαντικό είναι να μην μείνουμε στα λόγια αλλά να περάσουμε ακόμα περισσότερο στις πράξεις. Αυτό ισχύει για όλους, πολίτες και πολιτεία. Οι ευθύνες της πολιτείας είναι φυσικά περισσότερες».

Μετάβαση στο περιεχόμενο