Κωστής Χατζηδάκης

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Δήλωση του Υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών για τις «ποδηλατοπορείες»

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Παρασκευή 4η Απριλίου, 2008
κ.κ. Συντάκτες Μεταφορών
Δήλωση Υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών για τις «ποδηλατοπορείες»
Εν όψει της «ποδηλατοπορείας» που οργανώνεται την Κυριακή 06-04-08 στην Αθήνα και σε άλλες 20 πόλεις, ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Κωστής Χατζηδάκης δήλωσε τα εξής:
«Καλωσορίζω τις πορείες των ποδηλατών, με τις οποίες μας υπενθυμίζουν τα αιτήματά τους. Θεωρώ ότι είναι υποχρέωσή μας να τους ακούσουμε προσεκτικά  και στο μέτρο του δυνατού να ικανοποιήσουμε αυτά που ζητούν. Πρέπει  και στο θέμα των ποδηλατοδρόμων να γίνουμε Ευρώπη.
Όσον αφορά στο Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών είμαστε σε επαφή με συναρμόδια Υπουργεία, με το Δήμο Αθηναίων και με άλλους Δήμους και σε σύντομο χρονικό διάστημα, μετά την ολοκλήρωση των σχετικών μελετών, θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε συγκεκριμένα μέτρα που θα δίνουν περισσότερο «χώρο» στα ποδήλατα και στους ποδηλάτες».
ΣΗΜ: ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ:  www.yme.gr
 Please consider the environment before printing this e-mail
Παρακαλούμε αναλογιστείτε την περιβαλλοντική σας ευθύνη πριν εκτυπώσετε αυτό το E-mail
Από το Γραφείο Τύπου

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Παρασκευή 4η Απριλίου, 2008

Δήλωση Υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών για τις «ποδηλατοπορείες» 

Εν όψει της «ποδηλατοπορείας» που οργανώνεται την Κυριακή 06-04-08 στην Αθήνα και σε άλλες 20 πόλεις, ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Κωστής Χατζηδάκης δήλωσε τα εξής:«Καλωσορίζω τις πορείες των ποδηλατών, με τις οποίες μας υπενθυμίζουν τα αιτήματά τους. Θεωρώ ότι είναι υποχρέωσή μας να τους ακούσουμε προσεκτικά  και στο μέτρο του δυνατού να ικανοποιήσουμε αυτά που ζητούν. Πρέπει  και στο θέμα των ποδηλατοδρόμων να γίνουμε Ευρώπη. Όσον αφορά στο Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών είμαστε σε επαφή με συναρμόδια Υπουργεία, με το Δήμο Αθηναίων και με άλλους Δήμους και σε σύντομο χρονικό διάστημα, μετά την ολοκλήρωση των σχετικών μελετών, θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε συγκεκριμένα μέτρα που θα δίνουν περισσότερο «χώρο» στα ποδήλατα και στους ποδηλάτες».
ΣΗΜ: ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ:  www.yme.gr  Please consider the environment before printing this e-mailΠαρακαλούμε αναλογιστείτε την περιβαλλοντική σας ευθύνη πριν εκτυπώσετε αυτό το E-mail 
Από το Γραφείο Τύπου

Μετάβαση στο περιεχόμενο