Κωστής Χατζηδάκης

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Εκλογές 2012: Μονόδρομος η αλήθεια

ElectionsΣτη Δημοκρατία οι πολίτες είναι το αφεντικό. Στις εκλογές της 6ης Μαΐου καλούνται να αποφασίσουν. Και έχουν τρεις δρόμους να διαλέξουν:

– Ο ένας δρόμος είναι αυτός που ακολουθήθηκε την τελευταία διετία από το ΠΑΣΟΚ. Πιστεύω, όμως, ότι δεν είναι μονόδρομος η καταστροφή.

– Ο δεύτερος δρόμος είναι το «λεφτά υπάρχουν να φάνε κι οι κότες» που εκφράζεται από διάφορα λαϊκιστικά κόμματα δεξιά και αριστερά, που είναι μια ανώτερη σφαίρα σε σχέση με το «λεφτά υπάρχουν”. Έτσι, όμως, αποφασίζουμε  να θέσουμε σε ακόμα μεγαλύτερο κίνδυνο το μέλλον μας.


– Στη Νέα Δημοκρατία πιστεύουμε πως υπάρχει και ο δρόμος της αλήθειας και της κοινής λογικής. Δεν ήταν, φυσικά, μονόδρομος αυτό που ακολουθήθηκε την τελευταία διετία, αλλά δεν μπορούμε να πάμε και σε παλαβές επιλογές. Δεν τάζουμε κήπους με τριαντάφυλλα. Λέμε στους Έλληνες ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε καλύτερα από το ΠΑΣΟΚ και να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες πιο αποτελεσματικά και πιο δίκαια. Όποιος ψάχνει μαγικές συνταγές, ας τις αναζητήσει αλλού.

Στις 6 Μαΐου κάθε πολίτης αποφασίζει για τον εαυτό του,για το σπίτι του και για την οικογένειά του. Για να ξεπεράσει η χώρα τις μεγάλες δυσκολίες χρειάζονται συγκροτημένες πολιτικές δυνάμεις και όχι απλώς καταγγελίες, ανεύθυνες υποσχέσεις και κατακερματισμός. Η Νέα Δημοκρατία ξεκινά ως η βασική πολιτική δύναμη και ζητά μια δυνατή εντολή, έτσι ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε μια καινούργια αρχή, χωρίς να πάμε σε μεγαλύτερες περιπλοκές. Με αλήθεια, υπευθυνότητα και σχέδιο η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει”  

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο