Κωστής Χατζηδάκης

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Εμείς λέμε λίγα για να τα κάνουμε όλα – ομιλία σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ της ΝΔ Τρικάλων

04 93133xatzhdakhs800 454ΠΗΓΗ : ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Είναι σαφές ότι η χώρα δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο σε αυτή την πορεία προς τον γκρεμό. Όσο περισσότερο παραμένει αυτή η κυβέρνηση, τόσο μεγαλύτερη ζημιά κάνει στον τόπο. Τόσο περισσότερο ανεβαίνει ο λογαριασμός για την επόμενη κυβέρνηση και πάνω απ’ όλα για τους πολίτες και τη χώρα».

Αυτά μεταξύ άλλων τόνισε σήμερα το βράδυ από τα Τρίκαλα, στο πλαίσιο της ετήσιας χοροεσπερίδας της ΝΟΔΕ Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας, ο αντιπρόεδρος του κόμματος και βουλευτής Β΄ Αθηνών Κωστής Χατζηδάκης.

Η έλλειψη επαφής της κυβέρνησης με την πραγματικότητα αποτυπώθηκε με τρόπο κωμικοτραγικό πριν λίγες ημέρες, συνέχισε ο Κωστής Χατζηδάκης, για να επισημάνει πως «την στιγμή που ο κ. Τσίπρας πανηγύριζε για την υποτιθέμενη επιστροφή στην ανάπτυξη, η ΕΛΣΤΑΤ ανακοίνωσε ύφεση. Σπάνια η πραγματικότητα εκδικείται τόσο άμεσα», ανέφερε επίσης.

Εν τω μεταξύ, υπογράμμισε ακόμη ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, η παράταση της αβεβαιότητας έχει, δυστυχώς, μεγάλες αρνητικές επιπτώσεις στην οικονομία, για να διευκρινίσει: «Επενδύσεις δεν προχωράνε, θέσεις εργασίας δεν δημιουργούνται. Ποιός θα προχωρήσει ακόμα και την πιο μικρή επιχειρηματική πρωτοβουλία όταν βλέπει την αγορά έρμαιο μιας ανίκανης, ιδεοληπτικής κυβέρνησης; Δεν είναι τυχαίο πού το τελευταίο τετράμηνο του 2016, ήταν το χειρότερο τέταρτο τετράμηνο της 20ετίας από άποψη οικονομικής ανάπτυξης»;

Ως Νέα Δημοκρατία, είπε ο αντιπρόεδρος του κόμματος και βουλευτής Β΄ Αθηνών, «δεν σκοπεύουμε να κάνουμε το λάθος να γίνουμε ΣΥΡΙΖΑ νο2, δηλαδή να υποσχεθούμε τα πάντα και να μην κάνουμε τίποτα. Εμείς λέμε λίγα, για να τα κάνουμε όλα».

Μετάβαση στο περιεχόμενο