Κωστής Χατζηδάκης

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ενημερωτική ημερίδα για την Αυτοδιοίκηση της Αττικής σε σχέση με τα Κοινοτικά Προγράμματα 2007-2013. Πρωτοβουλία του Κ. Χατζηδάκη

Ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος βουλευτής Β’ Αθηνών
Κωστής Χατζηδάκης διοργανώνει αύριο Παρασκευή στις 10.00 το πρωί στην αίθουσα του ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7) ενημερωτική ημερίδα για την τοπική αυτοδιοίκηση της περιφέρειας Αττικής με θέμα: Αττική 2007-20013: Τα Νέα Προγράμματα. Προκλήσεις και ευκαιρίες ανάπτυξης..


Στην ημερίδα έχουν προσκληθεί οι Δήμαρχοι και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Περιφέρειας Αττικής καθώς και οι αρχές της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης. Στόχος της ημερίδας είναι η σε βάθος ενημέρωση όλων των παραγόντων της Τοπικής και Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης από στελέχη της ελληνικής δημόσιας διοίκησης και της Κομισιόν, για τους μηχανισμούς και τις δυνατότητες ανάπτυξης που προσφέρουν στην Αυτοδιοίκηση της Αττικής τα Κοινοτικά Προγράμματα της περιόδου 2007-2013. Την ημερίδα θα χαιρετίσει ο Χαράλαμπος Μανιάτης, Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Αττικής. Θα μιλήσουν ο Γ. Φίρμπας εκπρόσωπος του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και τα ανώτατα στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής: Χρήστος Σαψάλης αρμόδιος για το ΠΕΠ Αττικής, Γιώργος Κολυβάς, αρμόδιος για τα ΝΈΑ χρηματοδοτικά εργαλεία που προωθεί η Κομισιόν, Κωνσταντίνος Γιάκας , αρμόδιος για τα προγράμματα του Κοινωνικού Ταμείου και Τάσος Νυχάς, αρμόδιος για τα προγράμματα Περιβάλλοντος.

Μετάβαση στο περιεχόμενο