Κωστής Χατζηδάκης

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ενθαρρύνουμε το διάλογο για την επίλυση οποιωνδήποτε προβλημάτων στον τραπεζοϋπαλληλικό κλάδο – Μήνυμα στο 33ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΟΤΟΕ

«Οι πόρτες του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων θα είναι πάντοτε ανοιχτές σε εσάς, έτσι ώστε να αντιμετωπίζουμε –χωρίς να αφήνουμε να χρονίζουν – οποιαδήποτε προβλήματα απασχολούν τον κλάδο σας», διαβεβαίωσε ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, κατά το μήνυμά του για το 33ο Πανελλαδικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδας (ΟΤΟΕ).

Ο κ. Χατζηδάκης σημείωσε πως «ο τραπεζικός κλάδος πέρασε μία δύσκολη δεκαετία, ευρισκόμενος στο επίκεντρο της μεγάλης οικονομικής κρίσης. Είμαι βέβαιος ότι δημιουργούνται οι προϋποθέσεις σε όλα τα επίπεδα, έτσι ώστε από τώρα και μέχρι το 2030 να είναι μια πολύ καλύτερη δεκαετία και για την οικονομία και για τον τραπεζικό κλάδο».

Με αφορμή την επικείμενη έναρξη των διαπραγματεύσεων για την υπογραφή μιας νέας κλαδικής σύμβασης, ο Υπουργός υπογράμμισε πως «το Υπουργείο Εργασίας ενθαρρύνει προφανώς το διάλογο ανάμεσα στους εργοδότες και τους εργαζόμενους και θεωρεί ότι ακολουθώντας και το παράδειγμα προηγμένων ευρωπαϊκών κρατών μπορούμε να καταλήγουμε σε κοινούς παρονομαστές. Αυτό είναι προς όφελος και των δύο πλευρών, αλλά και προς όφελος της εθνικής οικονομίας».

Μετάβαση στο περιεχόμενο