Κωστής Χατζηδάκης

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Επίσκεψη του Επιτρόπου Μπαρνιέ στην Κρήτη

Την Κρήτη θα επισκεφθεί στις 20, 21 και 22 Οκτωβρίου ο επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης αρμόδιος για θέματα περιφερειακής πολιτικής κ. Μισέλ Μπαρνιέ συνοδευόμενος από τον ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρο της Επιτροπής Περιφερειακής Πολιτικής, Μεταφορών και Τουρισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Κωστή Χατζηδάκη.


Το πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Μπαρνιέ μεταξύ άλλων περιλαμβάνει επισκέψεις σε έργα τα οποία χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο Ηράκλειο και το Ρέθυμνο καθώς και συναντήσεις με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης. Αναλυτικότερα:


Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου ο κ.Μπαρνιέ θα επισκεφθεί το Ινστιτούτο Έρευνας και Τεχνολογίας-FORTHNET καθώς και επιστημονικά και τεχνολογικά έργα τα οποία χρηματοδοτούνται στην Κρήτη από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Στις 08.00 μ.μ. ο επίτροπός της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα μιλήσει σε εκδήλωση της Γενικής Γραμματείας Περιφέρειας Κρήτης στο ξενοδοχείο “Candia Maris” και στη συνέχεια θα ακολουθήσει δείπνο που θα παραθέσει η Γενική Γραμματεία Περιφέρειας Κρήτης.


Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στις 08.30 π.μ. ο Γάλλος επίτροπος θα επισκεφθεί τις Αρχάνες όπου θα γίνει παρουσίαση του προγράμματος ανάπτυξης των ορεινών όγκων της Κρήτης.


Ο κ.Μπαρνιέ μετά την επίσκεψη στις Αρχάνες θα μεταβεί στον νομό Ρεθύμνου όπου στις 11.30 π.μ. θα επισκεφθεί τα έργα αποκατάστασης της παλιάς πόλης του Ρεθύμνου και στη συνέχεια θα έχει συναντήσεις με τον Νομάρχη και τον Δήμαρχο Ρεθύμνου με τους οποίους θα συζητήσει τα προβλήματα του Νομού και τις προοπτικές ανάπτυξης που διαγράφονται στα πλαίσια της χρηματοδότησης της περιοχής από τα κονδύλια του Γ’ ΚΠΣ. Ο Επίτροπος θα παραμείνει στο Ρέθυμνο από το μεσημέρι του Σαββάτου 21 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 22 Οκτωβρίου φιλοξενούμενος από τον ευρωβουλευτή της ΝΔ κ. Κ. Χατζηδάκη.


Μετάβαση στο περιεχόμενο