Κωστής Χατζηδάκης

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Επιτυχία της έκθεσης κρητικών προϊόντων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε στον χώρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έκθεση κρητικών προϊόντων. Την έκθεση διοργάνωσαν από κοινού οι έξι ευρωβουλευτές που κατάγονται από την Κρήτη κ.κ. Κ. Αλυσανδράκης, Χ. Ζαχαράκης, Ε. Μαστοράκης, Μ. Παπαγιαννάκης, Γ. Σουλαδάκης, Κ. Χατζηδάκης, η εταιρία “Κρητική Διατροφή” και τουριστικοί φορείς του νησιού.


Την Τετάρτη 3 Μαίου στο ATRIUM του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου παρουσιάσθηκαν παραδοσιακά κρητικά εδέσματα και κρασιά υπό τον ζωντανό ήχο της κρητικής λύρας. Στην εκδήλωση εκτός από τους κρητικούς ευρωβουλευτές παρευρέθηκαν αρκετοί ξένοι ευρωβουλευτές, ο βουλευτής Χανίων του ΠΑΣΟΚ κ. Μανόλης Σκουλάκης, υπάλληλοι του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου καθώς και δημοσιογράφοι τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.


Τόσο οι κρητικοί Ευρωβουλευτές όσο και τα στελέχη της εταιρίας Κρητική Διατροφή στους χαιρετισμούς τους εξέφρασαν την χαρά και την ικανοποίηση τους για την δυνατότητα που τους δίνεται να προβάλουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο την κρητική διατροφή. Παράλληλα, τόνισαν ότι η κρητική διατροφή έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον διαφόρων ερευνητών αφού οι μελέτες έχουν δείξει ότι συμβάλει στην υγιεινή διατροφή και την ομαλή λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού, δίχως όμως να στερείται σε τίποτα από την απόλαυση, της νοστιμιά και την ποιότητα που χαρακτηρίζουν τα ελληνικά προϊόντα.


Μετάβαση στο περιεχόμενο