Κωστής Χατζηδάκης

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Για το μνημόνιο συνεργασίας με το Κατάρ

newspaper_120x80

Κοινή δήλωση των Κ. Χατζηδάκη, Χ. Σταϊκούρα, Ν. Μηταράκη για το μνημόνιο συνεργασίας με το Κατάρ.

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, βουλευτής Β’ Αθηνών, κ. Κωστής Χατζηδάκης και οι Αναπληρωτές Υπεύθυνοι του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας, βουλευτής Φθιώτιδος, κ. Χρήστος Σταϊκούρας και κ. Νότης Μηταράκης, για το μνημόνιο συνεργασίας με το Κατάρ, έκαναν την ακόλουθη κοινή δήλωση:

«Οι ξένες επενδύσεις είναι καλοδεχούμενες και αναγκαίες, χωρίς φυσικά να υποτιμάται και η σημασία των αντίστοιχων ελληνικών. Με δυο βασικές προϋποθέσεις: Απόλυτη διαφάνεια και σεβασμός στο περιβάλλον.

Περιμένουμε από την κυβέρνηση να μας αποσαφηνίσει πώς προτίθεται να προχωρήσει ως προς το μνημόνιο με το Κατάρ, καθώς, μέχρι στιγμής, φαίνεται να είναι μια διακήρυξη προθέσεων, χωρίς συγκεκριμένο περιεχόμενο.

Ειδικότερα, ως προς τη δημόσια έκταση στο Ελληνικό, περιμένουμε από την κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει τι πραγματικά πιστεύει για την αξιοποίησή της. Διότι, οι θέσεις που έχουν διατυπωθεί κατά καιρούς από το κυβερνών κόμμα, μόνο σύγχυση προκαλούν, τόσο στους πολίτες, όσο και σε ενδεχόμενους επενδυτές».

Μετάβαση στο περιεχόμενο