Κωστής Χατζηδάκης

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα άλλο από το να χειροτερεύει τα πράγματα – συνέντευξη στον Real fm

 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΠΗΓΗ: enikos.gr

“Η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα άλλο από το να χειροτερεύει τα πράγματα κάθε μέρα. Έχουμε μπει στην τελική ευθεία, η κυβέρνηση μετρά μήνες, οι εκλογές θα γίνουν σε κάποιους μήνες”, είπε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Βασίλη Λυριτζή.

“Ξέρουμε ότι η κυβέρνηση ήταν έτσι και αλλιώς σε αποδρομή και το χειρότερο είναι ότι τους τελευταίους μήνες τα πράγματα χειροτερεύουν. Και ο χειρισμός των Σκοπίων από τη μία πλευρά, που η κυβέρνηση το χειρίστηκε προσπαθώντας να το εργαλειοποιήσει εις βάρος της ΝΔ αλλά και οι φυσικές καταστροφές όπως η Μάνδρα και το Μάτι, που φάνηκε η απόλυτη ανεπάρκεια της κυβέρνησης, ο κυνισμός της και η έλλειψη στοιχειώδους σοβαρότητας σε σχέση με το κοινό αίσθημα” σημείωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε:

“Δεν υποτιμώ καθόλου τις πάγιες αδυναμίες του ελληνικού πολιτικού συστήματος και της κρατικής μηχανής και τα όποια λάθη έχουμε κάνει εμείς στο παρελθόν δεν τα διαγράφω επίσης καθόλου”.

“Πέραν από τον ανθρώπινο πόνο που προφανώς είναι το κυρίαρχο, είναι όλα αυτά να μην επαναληφθούν… Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, δεν πρέπει και εμείς να συνεχίσουμε αυτή την αρνητική παράδοση. Ήταν ένα λάθος διαχρονικό η ανοχή απέναντι στα αυθαίρετα. Την ώρα που υπάρχουν αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις πρέπει να τυγχάνουν σεβασμού και αυτό αφορά όλους μας, και εμάς και το ΣΥΡΙΖΑ”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Χατζηδάκης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο