Κωστής Χατζηδάκης

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Η κυβέρνηση εξεπλάγη με αυτό που ήδη γνώριζε για τη στάση του ΔΝΤ – συνέντευξη στο “Πρακτορείο 104,9 FM”

Image 1 5«Η κυβέρνηση εξεπλάγη με αυτό που ήδη γνώριζε» είπε στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ο βουλευτής της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, υπογραμμίζοντας ότι ο διάλογος Τόμσεν-Βελκουλέσκου δεν απέχει από τις επίσημες δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών.

Όπως είπε ο κ. Χατζηδάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση», η ίδια η κυβέρνηση ήταν αυτή που κάλεσε, μέσω του κ. Τσακαλώτου, το ΔΝΤ να επιστρέψει στην Ελλάδα και πρόσθεσε λέγοντας ότι του έκανε εντύπωση ο τρόπος με τον οποίο αντέδρασε με αφορμή τον διάλογο Τόμσεν – Βελκουλέσκου. «Η κυβέρνηση τα γνώριζε, τα είχαμε ακούσει κι εμείς από κυβερνητικά χείλη ή από κυβερνητικές διαρροές και για τον λόγο αυτόν μου έκανε εντύπωση ο τρόπος με τον οποίο αντέδρασε, γιατί οι ίδιοι προηγουμένως περιέγραφαν όλη αυτή τη στάση του ΔΝΤ» σημείωσε προσθέτοντας ότι την ίδια στρατηγική και τακτική του ΔΝΤ είχε αντιμετωπίσει και η κυβέρνηση Σαμαρά.

«Υπάρχει μια λεβέντικη τακτική, ένας ηρωϊκός τρόπος διαπραγμάτευσης από την πλευρά της κυβέρνησης, ο οποίος μας οδηγεί ολοένα και σε περισσότερα, σε μεγαλύτερα προβλήματα» σημείωσε ο κ. Χατζηδάκης, προσθέτοντας ότι το ΔΝΤ είναι δανειστής της χώρας και ακολουθεί τη δική του τακτική.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μετάβαση στο περιεχόμενο