Newsletters

Ενημερωτικό δελτίο, Ιανουάριος 2017

kostis-hatzidakis-newsletter
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ / ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017

 Το 2017 θα είναι έτος πολιτικής αλλαγής

συνέντευξη στην εφημερίδα «Αγορά»

 kostis-hatzidakis-foto

«Εγώ επιμένω: το 2017 θα είναι έτος πολιτικής αλλαγής», τονίζει ο Κωστής Χατζηδάκης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αγορά». «Ο κ. Τσίπρας θα αναγκαστεί να οδηγεί τη χώρα σε εκλογές για να διαχειριστεί την ήττα του. Ακόμα και αν η ΝΔ παρακαλούσε το ΣΥΡΙΖΑ να παραμείνει στην κυβέρνηση το αδιέξοδο της κυβέρνησης είναι τέτοιο που η χώρα θα οδηγηθεί σύντομα σε εκλογές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ


 Η κυβέρνηση δεν νοιάζεται για τους συνταξιούχους,
αλλά για τις εκλογές!

ομιλία στη Βουλή 

vouli-synedriash«Το συμπέρασμα που βγάζω είναι ότι την Κυβέρνηση δεν την ενδιαφέρουν τόσο οι συνταξιούχοι, αλλά οι εκλογές και πώς θα περιορίσει την έκταση της ήττας της», υπογράμμισε ο Κωστής Χατζηδάκης στην ομιλία του στη Βουλή για το επίδομα των συνταξιούχων.

«Αλλιώς», συνέχισε απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ,  «αν δεν σας ενδιέφερε αυτό, θα περιμένατε δυο, τρεις μήνες μέχρι να επισημοποιηθούν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και της Eurostat και να κάνετε αυτήν την κίνηση με απόλυτη ασφάλεια και για τη χώρα και για τους συνταξιούχους. Αυτό είναι απολύτως σαφές. Νομίζω κάθε καλόπιστος συμπατριώτης μας το καταλαβαίνει. Τι ήταν αυτή η βιασύνη Χριστουγεννιάτικα; Αυτό που σας νοιάζει είναι ο περιορισμός της έκτασης της ήττας σας. Νομίζετε -έχετε ακόμα μια αυταπάτη- ότι με αυτόν τον τρόπο θα το πετύχετε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ - ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ 


5 προϋποθέσεις για να κερδίσουμε τον πόλεμο της γενιάς μας

 άρθρο στην ιστοσελίδα thetoc.gr

arthro-hatzidakis-Η πολιτική αλλαγή. 
-Ένα άλλο μίγμα οικονομικής πολιτικής, που θα στηρίζεται σε λιγότερους φόρους, λιγότερες δαπάνες, καθώς και σε ένα άνοιγμα στην επιχειρηματικότητα. 
- Ένα πλάνο άμεσης εφαρμογής του  κυβερνητικού προγράμματος μας, που θα περιλαμβάνει νομοσχέδια, σχέδια υπουργικών αποφάσεων δράσης κλπ. 
- Η δυνατότητα δανεισμού στελεχών του ιδιωτικού τομέα, ώστε να αξιοποιηθούν οι πιο ικανοί άνθρωποι στη χώρα σε κάθε τομέα άσκησης πολιτική και
- μια πλατιά πατριωτική συμμαχία αποτελούμενη από όσους πιστεύουν στις αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος. 
Αυτές είναι οι 5 προϋποθέσεις για να κερδίσουμε τον πόλεμο της γενιάς μας σημειώνει ο Κωστής Χατζηδάκης σε άρθρο του στην ιστοσελίδα thetoc.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


Χρειαζόμαστε ηγεσία αποφασισμένη να στηρίξει 
την επιχειρηματικότητα και τις επενδύσεις 

ομιλία στο συνέδριο της εφημερίδας "Μακεδονία"

 
 DSC3845

«Η ανάπτυξη δεν προϋποθέτει μαγικές συνταγές. Προϋποθέτει υιοθέτηση ευρωπαϊκών και διεθνών καλών πρακτικών, για να μπορέσουμε να απελευθερώσουμε τη δυναμική που κρύβουν τα πολλά πλεονεκτήματα της χώρας μας». Αυτό τόνισε, μεταξύ, σε ομιλία του σε συνέδριο που διοργάνωσε η εφημερίδα "Μακεδονία", οΚωστής Χατζηδάκης.  

«Για να γίνει αυτό όμως», είπε χαρακτηριστικά, «χρειάζεται η πολιτική ηγεσία του τόπου να έχει έναν σαφή προσανατολισμό. Να στηρίζει αποφασιστικά την επιχειρηματικότητα και την προσέλκυση επενδύσεων. Να πιστεύει πραγματικά στις μεταρρυθμίσεις και τα οφέλη τους για την οικονομία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ


 Η χώρα έχει γυρίσει πολύ πιο πίσω από το 2014

ομιλία στην Ολομέλεια της Βουλής 
για τον Κρατικό Προϋπολογισμό 2017

Η χώρα έχει γυρίσει πολύ πιο πίσω από το 2014. Και με μεγάλο κόστος στην καμπούρα της οικονομίας», τόνισε ο Κωστής Χατζηδάκης, ως εισηγητής της ΝΔ,  στην ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη συζήτηση για τον Κρατικό Προϋπολογισμό του έτους 2017.

«Όσο καιρό μένει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην εξουσία», είπε σε άλλο σημείο, «παρά το δίκτυ ασφαλείας του ευρώ η χώρα παραμένει σε υγειονομική απομόνωση. Παραμένει μια χώρα β’ κατηγορίας στην Ευρώπη, με διαιώνιση της διεθνούς εποπτείας, χωρίς ελπίδα και προοπτική. Και δεν το αξίζει αυτό η πατρίδα μας. Δεν το αξίζουν αυτό οι Έλληνες».

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ – ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ


 

 Το ΜΕΤΡΟ προς Πειραιά θα τελειώσει το… 2022;

ερώτηση στη Βουλή

19.12 metropiraias

Τον κίνδυνο, λόγω των πολλών καθυστερήσεων, το έργο επέκτασης του ΜΕΤΡΟ προς Πειραιά να τελειώσει το 2022 επισημαίνει ο Κωστής Χατζηδάκης σε ερώτησή του προς τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστο Σπίρτζη.

Ο Κωστής Χατζηδάκης αναφέρει ότι η επέκταση του ΜΕΤΡΟ προς Πειραιά, ενώ θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Αύγουστο του 2017, εμφανίζει ήδη καθυστέρηση που ξεπερνά τα 3 χρόνια και μέχρι σήμερα έχει εκτελεστεί λίγο λιγότερο από το 50% του έργου. Παρόλα αυτά, η Αττικό Μετρό Α.Ε. δεν έχει εγκρίνει αναθεωρημένο συγκεκριμένο και δεσμευτικό χρονοδιάγραμμα του έργου.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ


 Όχι στους εραστές της ακινησίας!

ομιλία στο Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών

«Οποιαδήποτε μεταρρύθμιση προσπαθεί να φέρει τη χώρα κοντά μας πρακτικές του δυτικού κόσμου βρίσκει πάντα απέναντί μας τη σθεναρή αντίσταση όσων έχουν συμφέρον να διατηρηθεί η ισχύουσα κατάσταση. Είναι οι εραστές μας ακινησίας», είπε ο Κωστής Χατζηδάκης σε ομιλία του στο Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών.

«Για να μπορέσουμε να βγούμε από την κρίση, να μπούμε σε τροχιά ανάπτυξης, και να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον, είναι απαραίτητο να προχωρήσουμε με θάρρος σε μια σειρά από αλλαγές. Να μειώσουμε τη φορολογία, να περιορίσουμε το δημόσιο, να υλοποιήσουμε ιδιωτικοποιήσεις, να απελευθερώσουμε αγορές, να εκσυγχρονίσουμε το εκπαιδευτικό μας σύστημα.

Στη Νέα Δημοκρατία το αντιλαμβανόμαστε πλήρως αυτό. Και αυτό αντικατοπτρίζεται στο κυβερνητικό πρόγραμμα, για τη σύνταξη του οποίου είμαι υπεύθυνος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ

Web TV  

Ο Κ.ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΣΤΟΥΣ "ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΥΣ" ΤΟΥ ΣΚΑΪ


 
hatzidakis-skai-atairiastoi
 ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΩΣΤΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ
Ναυάρχου Νικοδήμου 2 & Φιλελλήνων, 
ΤΚ 10557, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 7292856-7, 
Φαξ: 210 7292858
E-mail: info at khatzidakis.gr
Εάν δεν επιθυμείτε την αποστολή ενημερωτικών δελτίων στείλτε ένα κενό email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Κατηγορία: