Newsletters

Ενημερωτικό δελτίο, Δεκέμβριος 2016

kostis-hatzidakis-newsletter
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ / ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016

Οι μεταρρυθμίσεις εκδικούνται!

άρθρο στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

 hatzidakis-arthro

Ο Κωστής Χατζηδάκης, με άρθρο του στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, αποτιμά την πορεία μιας σειράς μεταρρυθμίσεων που είχε προωθήσει ο ίδιος και εξηγεί πως οι μεταρρυθμίσεις εκδικούνται αυτούς που έσπευσαν να τις συκοφαντήσουν.

«Αρκετές μεταρρυθμίσεις που υιοθετήθηκαν τα τελευταία χρόνια», καταλήγει ο Κωστής Χατζηδάκης, «ξεκίνησαν ήδη να λειτουργούν θετικά. Θα λειτουργούσαν, δε, ακόμα περισσότερο, αν δεν έμπαιναν σε ορισμένες περιπτώσεις όρια στην εφαρμογή τους. Προσωπικά, σήμερα ακόμα περισσότερο πιστεύω, στην ανάγκη να εφαρμόσουμε στην πατρίδα μας τις καλές ευρωπαϊκές πρακτικές και να σταματήσουμε επιτέλους να λέμε «στην Ελλάδα αυτό δεν γίνεται». Γίνεται! Μόνο που πρέπει να το κάνει μια αποφασισμένη κυβέρνηση που δεν θα λάβει υπόψη της το συμφέρον ορισμένων υπερπροστατευμένων ομάδων, αλλά των πολλών ανυπεράσπιστων Ελλήνων».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


Η κυβέρνηση υπονομεύει τον εαυτό της και την οικονομία

ομιλία στη Βουλή για το νομοσχέδιο
απλούστευσης της αδειοδότησης των επιχειρήσεων

vouli-synedriash«Αυτή η κυβέρνηση τελικά υπονομεύει όχι μόνο τον εαυτό της αλλά και τις προοπτικές της οικονομίας», τόνισε ο Κωστής Χατζηδάκης στην ομιλία του στη Βουλή στη συζήτηση του νομοσχεδίου για  την απλούστευση της αδειοδότησης των επιχειρήσεων.

«Ο νόμος 4262 που πέρασα το 2014», είπε χαρακτηριστικά, «ήταν ένας νόμος τομή που χαιρετίστηκε, τότε, απ' όλη την επιχειρηματική κοινότητα. Με  αυτόν  προχώρησε η απλοποίηση της αδειοδότησης των επιχειρήσεων σε 103 δραστηριότητες και 897 επαγγέλματα. Στη συνέχεια ο ΣΥΡΙΖΑ επί 2 χρόνια δεν πήρε καμία απόφαση για να προχωρήσει σε περαιτέρω απλοποίηση των επιχειρήσεων. Πλήρης αδράνεια!"  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ - ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ 

 


Το σχέδιο της ΝΔ για το μέλλον

ομιλία στο Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο

hatzidakis-commerce«Η Ελλάδα δεν γίνεται να παραμείνει απ' αόριστον μια χώρα Β' κατηγορίας στην Ευρώπη. Δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας τα μνημόνιο», υπογράμμισε ο Κωστής Χατζηδάκηςστην ομιλία του στο συνέδριο του Ελληνοαμερικάνικού Επιμελητηρίου για την Ελληνική Οικονομία.

«Σήμερα εκτυλίσσεται ο πόλεμος της γενιάς μας. Δεν μπορούμε να συμβιβαστούμε με ημίμετρα (...) Δεν έχουμε άλλο χρόνο για χάσιμο. Προχωρώντας μπροστά με αλήθεια, υπευθυνότητα και ενότητα, είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε». 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 


Μια διαφορετική και πιο προσωπική συνέντευξη

στην εφημερίδα «Παραπολιτικά»

 
kh parapolitikaΜπορεί στη Βουλή και στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις να τον έχουμε συνηθίσει να μιλάει μόνο για πολιτική και να διαφυλάσσει την προσωπική του ζωή, όμως ο Κωστής Χατζηδάκης, δεν έχει πρόβλημα να αυτοσαρκαστεί, αλλά και να δηλώσει ότι είναι ο χειρότερος χορευτής της οικογένειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


Βανδαλισμοί στον εξοπλισμό του ηλεκτρονικού εισιτηρίου. 
Μια προσπάθεια χρόνων καταστρέφεται!

ερώτηση στη Βουλή

25.11metr thumb largeΑπαθές παραμένει το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών σε σχέση με τους βανδαλισμούς που γίνονται στον εξοπλισμό του ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Μια προσπάθεια χρόνων καταστρέφεται. Αυτό επισημαίνει ο Κωστής Χατζηδάκης, που προχώρησε τον συγκεκριμένο διαγωνισμό, σε ερώτησή του προς τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Σπίρτζη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 


 

Η κυβέρνηση θα προσφύγει σε πρόωρες εκλογές

συνέντευξη στην εφημερίδα "ΑΓΟΡΑ" 

IMG 2928«Το ζητούμενο είναι αν η προεδρία Τραμπ θα θελήσει να είναι τόσο ανοιχτή και παρούσα όπως η διοίκηση Ομπάμα ή θα θελήσει να ακολουθήσει μια πιο εσωστρεφή προσέγγιση», λέει στην εφημερίδα “Αγορά” ο Κωστής Χατζηδάκης, στον απόηχο της εκλογής του νέου Αμερικανού προέδρου.

Επίσης, εκτιμά πως «η ελληνική οικονομία θα εξακολουθήσει να είναι σε έναν θάλαμο υγειονομικής απομόνωσης στο περιθώριο της Ευρώπης», ενώ εκφράζει την πεποίθησή του ότι η κυβέρνηση θα προσφύγει σε πρόωρες κάλπες. Αλλιώς, «ο κ Τσίπρας θα συνταξιοδοτηθεί πρόωρα»...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


Το τεράστιο βάρος που φορτώσατε στον Έλληνα πολίτη 
ούτε ξεχνιέται ούτε διαγράφεται

ομιλία στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων 
για το Προϋπολογισμό 2017

foroi«Αν διαβάσετε με προσοχή τον προϋπολογισμό που έχουμε μπροστά μας θα δείτε πως προκύπτει από το ίδιο το κείμενο πως ακόμα κι αν εκπληρωθούν όλα τα θετικά σενάρια για την κυβέρνηση, ο στόχος της κυβερνητικής πλειοψηφίας είναι να ξαναγυρίσουμε εκεί που ήμασταν το 2014, έχοντας εντωμεταξύ φορτώσει σε κάθε Έλληνα πολίτη ένα τεράστιο βάρος που ούτε ξεχνιέται, ούτε διαγράφεται». Αυτό υπογράμμισε ο Κωστής Χατζηδάκης στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων, ως εισηγητής της ΝΔ, για το ν/σ "Κύρωση του Κρατικού Προϋπολογισμού οικονομιού έτους 2017".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Web TV  

Ο Κ.ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΣΤΟ "ΤΩΡΑ...Ό,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ" στο Κανάλι Ε


 
khatzidakis-tora
 ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΩΣΤΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ
Ναυάρχου Νικοδήμου 2 & Φιλελλήνων, 
ΤΚ 10557, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 7292856-7, 
Φαξ: 210 7292858
E-mail: info at khatzidakis.gr
Εάν δεν επιθυμείτε την αποστολή ενημερωτικών δελτίων στείλτε ένα κενό email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Κατηγορία: