Newsletters

Ενημερωτικό δελτίο, Νοέμβριος 2016

kostis-hatzidakis-newsletter
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ / ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2016

"Δεύτερη ευκαιρία" για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις 

οι προτάσεις της ΝΔ για τη μείωση του  ιδιωτικού χρέους

 st2 3

«Δεύτερη ευκαιρία» στα νοικοκυριά, στις βιώσιμες επιχειρήσεις και την οικονομία, έρχεται να δώσει η ΝΔ με την πρότασή της για τη ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους απέναντι σε τράπεζες, εφορία και Ασφαλιστικά Ταμεία.

O Κωστής Χατζηδάκης στη  τοποθέτησή του υπογράμμισε ότι οι προτάσεις της ΝΔ  "δίνουν λύση θετική και για τις τρεις εμπλεκόμενες πλευρές: τις Τράπεζες που εισπράττουν μέρος του δανείου, το Δημόσιο που μπορεί να εισπράξει αυτό που πράγματι θα μπορούσε να περιμένει και όχι τρελές προσαυξήσεις και πρόστιμα, αλλά και τους ίδιους τους οφειλέτες που μπορούν να κάνουν μια καινούρια αρχή.

Και αυτό ξεχωρίζοντας την ήρα από το στάρι. Τους μπαταχτσήδες από τους συνεπείς πολίτες που δεν πρέπει να αισθάνονται τα κορόιδα της υποθέσεως".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


 Φαντάζει μακρινό ακόμα και να γυρίσουμε στο 2014!

ομιλία για τον Κρατικό Προϋπολογισμό 2017
στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής

2016 08 03 640x439

«O νέος προϋπολογισμός αποτυπώνει την οπισθοδρόμηση της χώρας με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Φαντάζει μακρινό ακόμα και το να γυρίσουμε στο 2014», τόνισε, μεταξύ των άλλων, ο Κωστής Χατζηδάκης, ως εισηγητής της ΝΔ, στη συζήτηση για τον Κρατικό Προϋπολογισμο 2017, στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 

 


42 χρόνια Νέα Δημοκρατία

ομιλία στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής
της ΝΔ

2016 10 05 25

Αισιόδοξος ότι η Ελλάδα μπορεί να βγει από την κρίση, δηλώνει ο Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας για «το άλλο μίγμα πολιτικής» που παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ.

Η ΝΔ, σημειώνει, ουσιαστικά  προτείνει την πολιτική «που εφάρμοσαν η Ιρλανδία η Πορτογαλία και η Κύπρος και βγήκαν από το Μνημόνιο μέσα σε 3 χρόνια». Ως υπεύθυνος κατάρτισης του κυβερνητικού προγράμματος, ο Κωστής Χατζηδάκης διευκρινίζει ότι οι προτάσεις της Ν.Δ «αποσκοπούν όχι μόνο στο να ανακουφιστούν νοικοκυριά και επιχειρήσεις»,  αλλά και στο «να σταλεί και ένα μήνυμα στις αγορές και τους επενδυτές ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ένα κόμμα κοινής λογικής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 


Αλαζονεία, αμηχανία και αδιέξοδες μεθοδεύσεις
από την κυβέρνηση

συνέντευξη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ


16.10 απε

«Αλαζονεία», «αμηχανία» και «αδιέξοδες μεθοδεύσεις»  καταλογίζει στην κυβέρνηση για το θέμα της αδειοδότησης ο Κωστής Χατζηδάκης, σε συνέντευξή του στο  Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ).

Εκτιμά ότι η όποια θετική εξέλιξη για το χρέος θα απέχει αρκετά από την επίλυση των σοβαρότερων προβλημάτων της οικονομίας και αναφέρει ότι στη ΝΔ «διαμορφώνουμε το νέο κυβερνητικό μας πρόγραμμα, μια Συμφωνία Αλήθειας με τους Έλληνες πολίτες, με στόχο να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια και με πυξίδα αυτό το πρόγραμμα θα κινηθεί η επόμενη κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


Το πάγωμα των δημοπρατήσεων
Η ανυπαρξία νέων μελετών

2 ερωτήσεις στη Βουλή για τα δημόσια έργα"

20.10 dimosiaerga

Ο Κωστής Χατζηδάκης κατέθεσε στη Βουλή 2 ερωτήσεις για τα δημόσια έργα. Η πρώτη αφορά το πάγωμα των δημοπρατήσεων των έργων τους τελευταίους μήνες, εξαιτίας της αλλαγής του νόμου ανάθεσης δημοσίων έργων. Η δεύτερη εστιάζει στην αδράνεια του Υπουργείου Υποδομών να προωθήσει νέες μελέτες και ένα σχεδιασμό για τις υποδομές που θα χρειαστεί η χώρα στο μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 


 

Η έξοδος από την κρίση δεν είναι εύκολη υπόθεση,
αλλά ξέρουμε τι πρέπει να γίνει

χαιρετισμός στην 17η Prodexpo

IMG 0428 2 640x358

«Η έξοδος της χώρας μας από την κρίση δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά ξέρουμε τι πρέπει να γίνει», τόνισε ο Κωστής Χατζηδάκης στον χαιρετισμό του στην 17η Prodexpo. «Αν προχωρήσουμε αποφασιστικά είμαι βέβαιος πως η οικονομία μας θα μπει άμεσα σε τροχιά ανάπτυξης. Ο κλάδος της ανάπτυξης και αξιοποίησης ακίνητης περιουσίας θα αποτελέσει, φυσικά, κινητήριο δύναμη σε αυτή την προσπάθεια, και η στήριξή του είναι κεντρικής σημασίας για την οικονομία και τη χώρα γενικότερα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


Το ΕΤΕΑΝ βρίσκεται σε ύπνωση

ερώτηση στη Βουλή

10.10 etean thumb large

«Το ΕΤΕΑΝ έχει περιπέσει σε ύπνωση τους τελευταίους 21 μήνες», τονίζει ο Κωστής Χατζηδάκης σε ερώτησή του προς τον υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κ. Γιώργο Σταθάκη.

Ο Κωστής Χατζηδάκης επισημαίνει ότι την ώρα που ελληνική οικονομία βρίσκεται σε  καθεστώς ασφυξίας και οι ανάγκες των μικρομεσαίων για ρευστότητα είναι τεράστιες λόγω των  σημαντικών προβλημάτων του τραπεζικού τομέα, προκαλεί εντύπωση η υπολειτουργία του Εθνικού Ταμείου Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης (ΕΤΕΑΝ). Αφού η κυβέρνηση  μίλησε επανειλημμένως για τη δημιουργία αναπτυξιακής τράπεζας και συνεχίζει μέχρι σήμερα να υπόσχεται αναβάθμιση του ΕΤΕΑΝ, διαπιστώνεται πως το ΕΤΕΑΝ τους τελευταίους 21 μήνες σχεδόν δεν υπάρχει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Web TV  
O ΚΩΣΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ 
 
kh-skai-atairiastoi
 ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΩΣΤΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ
Ναυάρχου Νικοδήμου 2 & Φιλελλήνων, 
ΤΚ 10557, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 7292856-7, 
Φαξ: 210 7292858
E-mail: info at khatzidakis.gr
Εάν δεν επιθυμείτε την αποστολή ενημερωτικών δελτίων στείλτε ένα κενό email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Κατηγορία: