Newsletters

Ενημερωτικό δελτίο, Οκτώβριος 2016

kostis-hatzidakis-newsletter
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ / ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2016

Οι Έλληνες δεν ελπίζουν τίποτα με τον ΣΥΡΙΖΑ

Ομιλία στην Ολομέλεια της Βουλής,
στο νομοσχέδιο για τα νέα προαπαιτούμενα  

 kostishatzidakis-vouli-omilia

«Οι Έλληνες δεν ελπίζουν τίποτα από τον ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο Κωστής Χατζηδάκης στην ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής, στο νομοσχέδιο για τα νέα προαπαιτούμενα.

Παραφράζοντας τον Καζαντζάκη, ο Κωστής Χατζηδάκης, απευθυνόμενος προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, είπε:  «Να σας πω τι συμβαίνει με εσάς. Δεν πιστεύετε τίποτα. Οι Έλληνες δεν ελπίζουν τίποτα μαζί σας. Αλλά, ευτυχώς, σε λίγο καιρό θα είμαστε ελεύθεροι από εσάς».

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ


 

Προτάσεις δυσάρεστες για τους φοροφυγάδες,
ωφέλιμες για τους έντιμους και την οικονομία

Οι προτάσεις της ΝΔ για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές

ilektronikessinallages nd«Οι προτάσεις της ΝΔ για την προώθηση των ηλεκτρονικών συναλλαγών είναι επώδυνες για τους φοροφυγάδες, αλλά ωφέλιμες για τους έντιμους και την οικονομία», τόνισε ο Κωστής Χατζηδάκης κατά την παρουσίαση της πρότασης της ΝΔ για την προώθηση των ηλεκτρονικών συναλλαγών που έκανε με τον Συντονιστής Οικονομικών Υποθέσεων, βουλευτής Φθιώτιδας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας.

Ο Κωστής Χατζηδάκης προσέθεσε ότι «οι προτάσεις μας για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές είναι ένα ολοκληρωμένο πλέγμα παρεμβάσεων και καλούμε την κυβέρνηση να τις εφαρμόσει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 

 


Λύση με λιγότερους φόρους και συνταγή Κύπρου

συνέντευξη στον "Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής"

ΕΤΑισιόδοξος ότι η Ελλάδα μπορεί να βγει από την κρίση, δηλώνει ο Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας για «το άλλο μίγμα πολιτικής» που παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ.

Η ΝΔ, σημειώνει, ουσιαστικά  προτείνει την πολιτική «που εφάρμοσαν η Ιρλανδία η Πορτογαλία και η Κύπρος και βγήκαν από το Μνημόνιο μέσα σε 3 χρόνια». Ως υπεύθυνος κατάρτισης του κυβερνητικού προγράμματος, ο Κωστής Χατζηδάκης διευκρινίζει ότι οι προτάσεις της Ν.Δ «αποσκοπούν όχι μόνο στο να ανακουφιστούν νοικοκυριά και επιχειρήσεις»,  αλλά και στο «να σταλεί και ένα μήνυμα στις αγορές και τους επενδυτές ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ένα κόμμα κοινής λογικής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ  


Κανάλια: Ο πανωλεθρίαμβος της κυβέρνησης

άρθρο στην ιστοσελίδα Liberal.gr


«Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε μπροστά του πεδίον δόξης λαμπρόν. Είχε την μπάλα στα πόδια του και όλο το γήπεδο ανοιχτό για να σκοράρει. Όμως, όχι απλά δεν το έκανε, αλλά κατέληξε να βάλει αυτογκόλ! Όχι μόνο στα δίχτυα της κυβέρνησης, αλλά και στα δίχτυα της χώρας», σημειώνει ο Κωστής Χατζηδάκης σε άρθρο του στην ιστοσελίδα Liberal.gr, σε σχέση με την αδειοδότηση των καναλιών.

«Συνεπώς, όπως συμβαίνει καθημερινά και με την οικονομία, έτσι και στο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών η πραγματικότητα θα εκδικηθεί τον ΣΥΡΙΖΑ. Και θα του υπενθυμίσει για άλλη μια φορά πόσο άστοχο είναι να πανηγυρίζει τόσο προκλητικά για τις αποτυχίες του. Πόσο άστοχο είναι να πανηγυρίζει για έναν ακόμα πανωλεθρίαμβο!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


Πραγματικά νέο είναι να ανοίξουμε τα μάτια μας
σε αυτά που γίνονται γύρω μας

χαιρετισμός στην εκδήλωση
για τις "βέλτιστες ευρωπαϊκές πρακτικές"

IMG 0044 2«Πραγματικά νέο είναι να να ανοίξουμε τα μάτια σε αυτά που γίνονται γύρω μας», τόνισε ο Κωστής Χατζηδάκης, στην εκδήλωση με θέμα "Οι βέλτιστες ευρωπαϊκές πρακτικές, οδηγός για το μέλλον της Ελλάδας" που διοργάνωσαν στο ΕΒΕΑ το Ινστιτούτο Δημοκρατίας “Κωνσταντίνος Καραμανλής”- και το Konrad Adenauer Stiftung.

«Η λύση στα προβλήματα της χώρας μας», υπογράμμισε ο Κωστής Χατζηδάκης, «δεν εδράζεται σε λαϊκίστικες προσεγγίσεις, αλλά στην κοινή λογική και τις θετικές ευρωπαϊκές και διεθνείς πρακτικές. Για αυτό και στο πρόγραμμά μας μελετούμε τι πέτυχε αλλού και πώς μπορεί να εφαρμοστεί στη χώρα μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 


Στον «αυτόματο πιλότο» οι αστικές συγκοινωνίες

ερώτηση στη Βουλή

sigkoinonies Τη μεγάλη μείωση των εσόδων και τη διεύρυνση των ελλειμμάτων στις αστικές συγκοινωνίες επισημαίνει ο Κωστής Χατζηδάκηςσε ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή, προς τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστο Σπίρτζη.

Ο Κωστής Χατζηδάκης υπογραμμίζει ότι τα έσοδα του Ομίλου ΟΑΣΑ έχουν σχεδόν καταρρεύσει και παρουσιάζουν μείωση που υπερβαίνει το 35% μέσα σε ενάμιση χρόνο. Επίσης το έλλειμμα μόνο σε ένα χρόνο, το 2015, αυξήθηκε κατά 27%. Παρόλα αυτά η κυβέρνηση έχει θέσει τις εταιρείες των αστικών συγκοινωνιών στον «αυτόματο πιλότο» και έχει εναποθέσει τις ελπίδες της για την αντιμετώπιση του προβλήματος των εσόδων στην εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, που με τόση λύσσα είχε πολεμήσει το κυβερνών κόμμα όταν ήταν στην αντιπολίτευση. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑΗ κυβέρνηση έκανε χειρότερο το πρόγραμμα φιλοξενίας παιδιών σε βρεφονηπιακούς-παιδικούς σταθμούς

ερώτηση στη Βουλή

vrefonipiakoi Το πρόγραμμα για τη φιλοξενία παιδιών σε βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς, μέσω ΕΣΠΑ, με παρεμβάσεις της κυβέρνησης αντί να γίνει καλύτερο έγινε χειρότερο. Αυτό τονίζει ο Κωστής Χατζηδάκης σε ερώτησή του προς τους αρμόδιους υπουργούς Ανάπτυξης και Τουρισμού κ. Γιώργο Σταθάκη και Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Ο κ. Χατζηδάκης, μεταξύ των άλλων, αναφέρει ότι στο φετινό πρόγραμμα 37.000 παιδιά έχουν μείνει εκτός προγράμματος, ενώ περίπου 17.000 παιδιά βρίσκονται στον αέρα, γιατί ενώ έχουν voucher δεν βρίσκουν βρεφονηπιακό ή παιδικό σταθμό να τους φιλοξενήσει. Επίσης, για πρώτη φορά το ποσό των vouchers θεωρείται εισόδημα και οι μητέρες «δικαιούχοι» θα φορολογηθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

Web TV  
 ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΩΣΤΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ
Ναυάρχου Νικοδήμου 2 & Φιλελλήνων, 
ΤΚ 10557, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 7292856-7, 
Φαξ: 210 7292858
E-mail: info at khatzidakis.gr
Εάν δεν επιθυμείτε την αποστολή ενημερωτικών δελτίων στείλτε ένα κενό email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Κατηγορία: