Newsletters

Ενημερωτικό δελτίο, Ιούλιος 2016

kostis-hatzidakis-newsletter
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ / ΙΟΥΛΙΟΣ 2016

Η διαβούλευση για το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ

unspecified 2

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αντιπρόεδρος Κωστής Χατζηδάκης, παρουσίασαν την Πέμπτη 16 Ιουνίου, την έναρξη της διαβούλευσης για το υπό διαμόρφωση κυβερνητικό πρόγραμμα του Κόμματος.

Η διαβούλευση γίνεται σε τρία επίπεδα.Με τους κοινωνικούς φορείς, με τις κομματικές οργανώσεις, αλλά και με την κοινωνία στο σύνολό της μέσω ηλεκτρονικής διαβούλευσης στο diavoulefsi.nd.gr.

«Δεν ξεκινάμε τη διαβούλευση με μια λευκή σελίδα από την πλευρά μας», τόνισε ο Κωστής Χατζηδάκης. «Ξεκινάμε με βάση τις κατευθύνσεις που έχουν μέχρι σήμερα διαμορφωθεί από τις ομάδες εργασίας. Κυρίως, όμως, σε αυτή τη φάση πάμε για να ακούσουμε τις θέσεις των φορέων και της κοινωνίας. Επιδιώκουμε να λάβουμε συγκεκριμένες απαντήσεις, διότι η διαβούλευση για εμάς δεν είναι άσκηση δημοσίων σχέσεων». 

 

Διαβούλευση

Brexit: με ένα σμπάρο δύο θύματα 

Άρθρο στην ιστοσελίδα Liberal.gr

brexit

«Δεν είναι μυστικό πως η ΕΕ δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τους Ευρωπαίους σε συναισθηματικό επίπεδο», σημειώνει ο Κωστής Χατζηδάκης σε άρθρο του για το Brexitστην ιστοσελίδα Liberal.gr

«Στη συνείδηση ενός μεγάλου αριθμού εξ αυτών αποτελεί περισσότερο ένα τεχνικό πρότζεκτ το οποίο είναι μακριά από την καθημερινότητά και τις ανάγκες τους.

Η βασική προϋπόθεση για να καταστεί η Ένωση πιο ισχυρή είναι να δείξει πως έχει τη θέληση και την ικανότητα να βελτιώσει αποτελεσματικά τη ζωή των πολιτών της. Μόνο έτσι θα αγγίξει τα μυαλά και τις καρδιές τους. Μόνο έτσι θα γίνει κάτι με το οποίο θα μπορέσουν να ταυτιστούν και να νιώσουν πως η ενωμένη Ευρώπη είναι το πιο γόνιμο έδαφος για να κυνηγήσουν ένα καλύτερο μέλλον για αυτούς και τα παιδιά τους». 
 

Να μην αμφισβητηθεί η παραμονή μας στο ευρώ

και τον πυρήνα της Ευρώπης

συνέντευξη στον «ΕΤ» της Κυριακής

24 15420116736190

To Brexit είναι ένα κακό μήνυμα και για μας και θα πρέπει να προσέξουμε, τονίζει με συνέντευξη του στον «Ε.Τ» της Κυριακής  ο Κωστής Χατζηδάκης. Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ επισημαίνει ότι «έχουμε μπει σε αχαρτογράφητα νερά», ενώ σε ερώτηση αν ο κίνδυνος του Grexit έχει ξεπεραστεί απαντά:  «Θέλω να πιστεύω πως ναι. Ωστόσο μετά και το Brexit το περιβάλλον είναι πολύ ρευστό και δύσκολο. Επομένως από την πλευρά μας πρέπει να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για να μην αμφισβητηθεί ξανά η παραμονή μας στο ευρώ και να παραμείνουμε στον πυρήνα της Ευρώπης».

διαβάστε όλοκληρη τη συνέντευξη


κ. Σπίρτζη τα έχετε κάνει θάλασσα!

Επίκαιρη ερώτηση για τις αστικές συγκοινωνίες

26.5 elliniko 640x362«κ. Σπίρτζη τα έχετε κάνει θάλασσα και λέτε άρρητα ρήματα», είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης στην επίκαιρη ερώτησή του για τα χρέη στις αστικές συγκοινωνίες που συζητήθηκε στη Βουλή.

Ο Κωστής Χατζηδάκης παρουσίασε συγκεκριμένα στοιχεία από τα οποία προκύπτει ότι η προσπάθεια για την εξυγίανση των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας που έγινε την περίοδο 2013-2014 ανεκόπη το 2015 και πλέον οι εταιρείες εμφανίζουν σημαντική διεύρυνση των ελλειμμάτων και μείωση των εσόδων.

δείτε το βίντεο


Δεν θα έρθουν επενδυτές χωρίς αποκατάσταση 
της εμπιστοσύνης

ομιλία στο Φόρουμ της ΝΔ για την Απασχόληση 

13336017 10154262517918464 3528982564482958914 n

«Για να δημιουργηθεί απασχόληση πρέπει να υπάρξουν επενδύσεις. Για να έρθουν, όμως, επενδυτές πρέπει να στείλουμε ένα ηχηρό και ξεκάθαρο μήνυμα πως αλλάζουμε νοοτροπία. Αυτό δυστυχώς δεν γίνεται να το κάνει μια κυβέρνηση σε βέρτιγκο που προχωρά με την όπισθεν» υπογράμμισε ο Κωστής Χατζηδάκης στην ομιλία του στο Φόρουμ για την Απασχόληση που διοργάνωσαν το Ινστιτούτο Δημοκρατίας “Κωνσταντίνος Καραμανλής” και ο Τομέας Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλειας και Πρόνοιας της ΝΔ. 
«Είναι δικό μας καθήκον να ξανακάνουμε τη χώρα μας μια φυσιολογική χώρα. Να τη φέρουμε στον πυρήνα της Ευρώπης. Και να αφήσουμε για πάντα πίσω μας την έρημο στην οποία βρισκόμαστε σήμερα».

διαβάστε περισσότερα Ο Αναπτυξιακός Νόμος είναι μια σταγόνα στον ωκεανό
ομιλία στη Βουλή

hatzidakis-polynomosxedio-vouli-4«Ο Αναπτυξιακός Νόμος είναι μια σταγόνα στον ωκεανό. Τίποτα. Και υπάρχει λόγος να πανηγυρίζει η κυβέρνηση για το τίποτα;» τόνισε ο Κωστής Χατζηδάκης στην ομιλία του Βουλή για τον Αναπτυξιακό Νόμο.

«Οι επενδυτές δεν είναι τα τροτσκιστικά κινήματα. Οι επενδυτές θέλουν μια άλλη πολιτική η οποία εφαρμόζεται σ’ άλλες ανταγωνιστικές προς την Ελλάδα χώρες. Δεν γίνεται να προσελκύσετε επενδύσεις ούτε με πανηγυρισμούς γιατί αυξάνετε τους φόρους –γιατί αυτό κάνετε– ούτε επειδή κλαίτε διότι υιοθετείτε κάποιες λίγες μεταρρυθμίσεις».

διαβάστε περισσότερα

 
Web TV:  Στόχος της κυβέρνησης το '17 να επιστρέψουμε εκεί μου ήμασταν το '14 

 
hatzidakis-tsapanidou
 ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΩΣΤΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ
Ναυάρχου Νικοδήμου 2 & Φιλελλήνων, 
ΤΚ 10557, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 7292856-7, 
Φαξ: 210 7292858
E-mail: info at khatzidakis.gr
Εάν δεν επιθυμείτε την αποστολή ενημερωτικών δελτίων στείλτε ένα κενό email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Κατηγορία: