Newsletters

Ενημερωτικό δελτίο, Μάρτιος 2017

kostis-hatzidakis-newsletter
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ / ΜΑΡΤΙΟΣ 2017

Η οικονομία που σέρνεται κρατά ανοικτές
τις πολιτικές εξελίξεις

συνέντευξη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ


24 15420116736190

 

«Η οικονομία που σέρνεται κρατά ανοικτές τις πολιτικές εξελίξεις», υπογραμμίζει ο Κωστής Χατζηδάκης σε συνέντευξη που έδωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Μετά τη “λεβέντικη” και “ηρωική” στάση των τελευταίων μηνών», τόνισε ο Κωστής Χατζηδάκης, «η κυβέρνηση έκανε μεγάλες υποχωρήσεις προκειμένου να επιστρέψει η τρόικα - αυτή που θα έδιωχνε μ' ένα νόμο και ένα άρθρο - και να ξεκινήσουν ξανά οι διαπραγματεύεσεις για το κλείσιμο της 2ης αξιολόγησης».

Και σε άλλο σημείο αναφέρει: «Φοβάμαι ότι από την ερχόμενη Τρίτη που θα ξεκινήσει η διαπραγμάτευση και θα έρθουν στη δημοσιότητα αυτά που πραγματικά διαπραγματεύεται η κυβέρνηση, θα βρεθούμε όλοι μπροστά σε πολύ οδυνηρότερες εκπλήξεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ


 Ο ΣΥΡΙΖΑ πάει καρναβάλι!

άρθρο για τα νέα μέτρα
στην ιστοσελίδα capital.gr

 

articles reports

Μπορείς να επιχειρήσεις να παρουσιάσεις μια ήττα 1-0 σαν αξιοπρεπές αποτέλεσμα. Μπορείς να ισχυριστείς ότι θα κέρδιζες, ή έστω θα έπαιρνες μια ισοπαλία, αν είχες καλύτερη διαιτησία, αν ήσουν λίγο πιο τυχερός, αν δεν είχες τον αέρα κόντρα. Αλλά το να προσπαθήσεις να παρουσιάσεις μια ήττα 4-0 σαν νίκη και να βγαίνεις να πανηγυρίζεις για αυτή απαιτεί ιδιαίτερο ταλέντο στη μασκαράτα. Ταλέντο επιπέδου κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

 


Θα ζητάμε 4ο μνημόνιο και δεν θα μας δίνουν
αν μείνουμε εραστές της ακινησίας

ομιλία στην παρουσίαση του βιβλίου "Το δημόσιο χρέος της Ελλάδας"


6.2 dimosioxreos 1a

«Αν τα πράγματα αφεθούν να εξελιχθούν χωρίς αλλαγή στο μίγμα της οικονομικής πολιτικής και χωρίς αλλαγή ταχυτήτων από την κυβέρνηση, ώστε η Ελλάδα να επιστρέψει στις αγορές, είναι ενδεχόμενο η κυβέρνηση να ζητάει ένα 4ο μνημόνιο, το οποίο μπορεί να μην της το δίνουν!»

Αυτό υπογράμμισε, μεταξύ των άλλων, ο Κωστής Χατζηδάκης σε ομιλία του στην εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου "Το δημόσιο χρέος της Ελλάδας"των καθηγητών Πάνου Καζάκου, Παναγιώτη Λιαγκόβα και Σπύρου Ρεπούση που εξέδωσε το Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής, με τη συμβολή της Τράπεζας της Ελλάδος και των εκδόσεων Παπαζήση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ

 


 
 
Θαρραλέα υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων 
που χρειάζεται η χώρα

ομιλία στο Rotary Club Γλυφάδας

 

IMG 7031«Η πραγματικά υπεύθυνη και σοβαρή στάση σήμερα είναι η θαρραλέα υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων

που χρειάζεται η χώρα», υπογράμμισε ο Κωστής Χατζηδάκης σε ομιλία του στο Rotary Club.

«Δεν γίνεται να συνεχίσουμε να προστατεύουμε τα προνόμια των λίγων σε βάρος των πολλών και να το παρουσιάζουμε, μάλιστα, σαν φιλολαϊκή πολιτική!

Πρέπει να αναγνωρίσουμε τα θετικά αποτελέσματα που φέρνουν οι μεταρρυθμίσεις σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο και να τα υπερασπιστούμε με ειλικρίνεια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ

 


Πάλι τα φαντάσματα του 2015;

άρθρο στην ιστοσελίδα pronews.gr


arthra

Η πρόσφατη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βερολίνο είχε σκοπό να στείλει προς όλες τις κατευθύνσεις ένα ξεκάθαρο μήνυμα: Ότι η Ελλάδα έχει θέση στο Ευρώ, και θέλει να την κρατήσει.

 

Αυτό το μήνυμα θα όφειλε να είναι αυτονόητο, όμως δεδομένων των συνθηκών αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα. Διότι η κυβέρνηση με τις καθυστερήσεις της και τα επικοινωνιακά της παιχνίδια, αλλά και μέσω δηλώσεων των στελεχών της, έχει συντελέσει να ανοίξει πάλι για τα καλά τη συζήτηση για το Grexit. Πάλι εμφανίζονται τα φαντάσματα του 2015.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

 


 

Η ΝΔ δεν αποδέχεται το μοντέλο αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας που έχει συμφωνηθεί

ομιλία στο Athens Energy Forum 2017


2.2 energyforum 3 2

«Η Νέα Δημοκρατία δεν αποδέχεται το μοντέλο αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας που συμφώνησε η κυβέρνηση με την τρόικα, το οποίο δεν λύνει τα προβλήματα και δημιουργεί στρεβλώσεις στην παραγωγή ρεύματος», επεσήμανε ο Κωστής Χατζηδάκης μιλώντας στο AthensEnergyForum.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ

 
Επιτάχυνση της απονομής της Δικαιοσύνης στην πράξη

ομιλίαv στην vεκδήλωση
“Legal & Business Challenges in Today’s Greece”

 

IMG 4619

«Στη σύνταξη του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ επιχειρούμε να συλλέξουμε ιδέες οι οποίες θα οδηγήσουν στην επιτάχυνση απονομής της Δικαιοσύνης στην πράξη και όχι στα λόγια», σημείωσε ο Κωστής Χατζηδάκης στην εκδήλωση "Legal & Business Challenges in Today's Greece"

«Μέχρι σήμερα έχουν ψηφιστεί πολλοί νόμοι που επιγράφονται περί της επιταχύνσεως των δικών», συνέχισε ο Κωστής Χατζηδάκης προσθέτοντας: «Πρέπει να κάνουμε τη διαφορά, όχι μόνο διότι οι υποσχέσεις είναι δεοντολογικά σωστό να ταυτίζονται με το κυβερνητικό έργο. Αλλά και διότι γνωρίζουμε πολύ καλά πως, πέρα από τις όποιες παρεμβάσεις στην αγορά, ο εκσυγχρονισμός της δημόσιας διοίκησης και της δικαιοσύνης είναι κομβικής σημασίας για την επιτάχυνση της ανταγωνιστικότητας της χώρας και την προσέλκυση επενδύσεων. Και σε μια εποχή που κρίνεται κυριολεκτικά το μέλλον της χώρας είμαστε καταδικασμένοι να πετύχουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑΕνεργειακή φτώχεια: απελευθέρωση της αγοράς
και εξοικονόμηση τα δύο αντίδοτα

ομιλία για την ενεργειακή φτώχεια

 

image1 2«Η απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας και η εξοικονόμηση είναι τα δύο αντίδοτα για την αντιμετώπιση της ενεργειακής φτώχειας», τόνισε ο Κωστής Χατζηδάκης σε ομιλία του στην εκδήλωση «Αντιμετωπίζοντας την ενεργειακή φτώχεια», στη Θεσσαλονίκη.  

 

Επεσήμανε, επίσης,  ότι «στο πλαίσιο της διαμόρφωσης του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, η αντιμετώπιση της ενεργειακής φτώχειας αποτελεί έναν βασικό πυλώνα των παρεμβάσεων που σχεδιάζουμε. Τα προγράμματα των κομμάτων, άλλωστε, οφείλουν να ακολουθούν τα κοινωνικά προβλήματα και να βρίσκουν ρεαλιστικές σύγχρονες λύσεις».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ


 

Καιρός να στηρίξουμε την αστυνομία στη δουλειά της!

ομιλία σε ημερίδα της
Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων

 

Image 1«Είναι καιρός να στηρίξουμε την αστυνομία στη δουλειά της», υπογράμμισε ο Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας σε ημερίδα της  Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων.

«Θέλουμε μια Ελλάδα στην οποία κυριαρχεί ο νόμος και όχι ο φόβος. Και είμαι βέβαιος πως η ελληνική αστυνομία έχει όλες τις δυνατότητες για να το εξασφαλίσει αυτό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ

 

 

Web TV  

 O ΚΩΣΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1

«Αν η κυβέρνηση θεωρεί θρίαμβο αυτή τη συμφωνία
ας την απολαύσει μόνη της»

hatzidakis-ant1-1
 
«Η αριθμητική της κυβέρνησης αγγίζει τον πολιτικό σουρεαλισμό»
hatzidakis-ant1-2
 
 ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΩΣΤΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ
Ναυάρχου Νικοδήμου 2 & Φιλελλήνων, 
ΤΚ 10557, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 7292856-7, 
Φαξ: 210 7292858
E-mail: info at khatzidakis.gr
Εάν δεν επιθυμείτε την αποστολή ενημερωτικών δελτίων στείλτε ένα κενό email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Κατηγορία: