Κωστής Χατζηδάκης

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Κυβέρνηση κατώτερη των περιστάσεων σε όλα τα μέτωπα – συνέντευξη στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ

Για κυβέρνηση κατώτερη των περιστάσεων, σε όλα τα μέτωπα, έκανε λόγο στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης

«Την ώρα που δίπλα μας έχουμε ένα γείτονα που θέλει να ταπεινώσει την Ελλάδα και η ΝΔ δείχνει μεγίστη υπευθυνότητα χωρίς να θέλει να αποκομίσει μικροκομματικά οφέλη έχουμε μια κυβέρνηση κατώτερη των περιστάσεων που δε μοιάζει με καμία άλλη κυβέρνηση… Στο Σκοπιανό έχουμε δύο κυβερνήσεις, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, η ανάπτυξη είναι χαμηλότερη του αναμενομένου, κάτι που δείχνει ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να εκφράσει την Ελλάδα του μέλλοντος» τόνισε ο κ. Χατζηδάκης.

Όπως επισήμανε ακόμα ο βουλευτής της ΝΔ, τα φαινόμενα παραβατικότητας έχουν καταστεί καθημερινότητα και η εγκληματικότητα αυξάνεται, με την κυβέρνηση δέσμια των δογματισμών της. «O Tόσκας ασκεί κριτική στην αστυνομία της όποιας είναι προϊστάμενος… όσο νωρίτερα ξεμπερδεύουμε με αυτή την κυβέρνηση τόσο καλύτερα» τόνισε.

«Η κυβέρνηση οδηγείται από τη μια αποτυχία στην άλλη… Η μονή για τη χώρα μας είναι η στροφή στη σοβαρότητα, την υπευθυνότητα και την κοινή λογική».

«Ποια κυβέρνηση συμφώνησε να μειωθεί το αφορολόγητο το 2020 και οι συντάξεις το 2019 ποια κυβέρνηση συμφώνησε σε τόσο υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα, ποια κυβέρνηση συμφώνησε να είναι εδώ το Υπερταμείο για πάνω από ένα αιώνα; Μήπως είναι η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου;» είπε ο Κωστής Χατζηδάκης.

Η κυβέρνηση αυτή, πρόσθεσε, έχει διακριθεί για τα ψέματά της πριν τις εκλογές, και τώρα προσπαθεί με διάφορα τρικ να δείξει ότι τα πράγματα πάνε καλά και δήθεν θα κερδίσει τις εκλογές άλλα δεν της βγαίνει τίποτα.

Για τον διορισμό του Φραγκίσκου Κουτεντάκη στο ανεξάρτητο Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής διερωτήθηκε πόσο θράσος έχει αυτή η κυβέρνηση.


Μετάβαση στο περιεχόμενο