Κωστής Χατζηδάκης

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

“Ο κ.Τσίπρας έκανε ΥΠΟΙΚ τον Βαρουφάκη και έχει βαριές ευθύνες γι’ αυτό” – Δηλώσεις Κωστή Χατζηδάκη στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ

__27.7

“O κ. Βαρουφάκης δεν έγινε μόνος του ΥΠΟΙΚ. Τον επέλεξε  ο κ. Τσίπρας και όταν κάνεις τόσο άστοχες επιλογές έχεις και βαριές ευθύνες”, υπογράμμισε ο Κωστής Χατζηδάκης σε συζήτηση στην τηλεοπτική εκπομπή “ΣΚΑΙ ΤΩΡΑ”με την Άννα Μπουσδούκου. 

 Ο Κωστής Χατζηδάκης υπογράμμισε ότι “ο κ. Βαρουφάκη δεν έγινε μόνος του ΥΠΟΙΚ. Τον επέλεξε  ο κ. Τσίπρας και όταν κάνεις τόσο άστοχες επιλογές έχεις και βαριές ευθύνες”.

 “Δεν ήταν καθόλου αυτονόητη η οπισθοδρόμηση της οικονομίας τους τελευταίους 6 μήνες” είπε σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του. “Είναι λογαριασμός της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου(…) Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ο ΣΥΡΙΖΑ που χειροτέρεψε την κατάσταση μπορεί να κάνει κριτική σε κάποιον  που του την παρέδωσε λιγότερο άσχημη. Εκτός αν γίνει σύμβολο του ΣΥΡΙΖΑ το τραγούδι «Λεβεντόπαιδο Αρίστο μπες στο μαγαζί και κλείστο» και τελικώς θα ζητήσει από τον λαό να μην τον ενδιαφέρει το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης  αλλά το θεατρικό στυλ της διαπραγμάτευσης”.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 

 

 

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο