Κωστής Χατζηδάκης

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η πιο μνημονιακή κυβέρνηση – συνέντευξη στα “Παραπολιτικά FM”

IMG 7329ΠΗΓΗ: parapolitika.gr

«Δεν εφαρμόζουν πολιτικές με στόχο την έξοδο από την κρίση»  δήλωσε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 ο αντιπρόεδρος της Νέα Δημοκρατίας

«Η κυβέρνηση επιχείρηση να μας κάνει να αποδράσουμε όλοι μαζί από την πραγματικότητα. Βαφτίζοντας το κρέας ψάρι», δήλωσε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στον Γιώργο Τράγκα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης. Ο κ. Χατζηδάκης σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του πρόσφατου Eurougroup ανέφερε χαρακτηριστικά: « Προσπάθησαν να μας κάνουν μνα πανηγυρίσουμε μαζί τους τον καινούργιο κύκλο φόρων και μέτρων. Όμως αποκαλύφθηκαν τα πάντα. Η αριθμητική του ΣΥΡΙΖΑ βγήκε… λάθος. Τίποτα από όλα όσα μας είπαν δεν ισχύει. Ούτε καν με το ιερό δισκοπότηρο του ΣΥΡΙΖΑ, το χρέος, δεν έγινε κάτι. Κατάφεραν μόνο τους φόρους και τα μέτρα να περάσουν». 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ η πιο μνημονιακή κυβέρνηση»

«Είναι πολύ δυσάρεστο να έχεις μια κυβέρνηση που βρίσκεται σε εποπτεία» σημείωσε ο κ. Χατζηδάκης και εκτίμησε ότι η «αυτή η κυβέρνηση είναι η πιο μνημονιακή που έχει περάσει ποτέ. Είναι μνημονιακή εκ του αποτελέσματος, γιατί δεν εφαρμόζει πολιτικές που θα μας απαλλάξει από την κρίση». 

Αναφερόμενος στη θέση της ΝΔ ο κ. Χατζηδάκης σημείωσε: «Χωρίς κανέναν δισταγμό λέμε ότι αυτή την κρίσιμη ώρα δεν είναι λύση ούτε η δραχμή, ούτε η τεχνολογία του Απόλλωνα , ούτε η τράπεζα της Ανατολής. Ο δρόμος των μεταρρυθμίσεων είναι μονόδρομος πια. Χρειάζεται υπευθυνότητα και σοβαρότητα. Η όποια προσπάθεια ανάτασης της οικονομίας πρέπει να περάσει και από τις τράπεζες. Εκείνο που βλέπω είναι ότι έχουμε δυστυχώς παγκόσμιο ρεκόρ στα «κόκκινα δάνεια» και το θέμα των τραπεζών είναι πολύ μεγάλο.  

Μετάβαση στο περιεχόμενο