Κωστής Χατζηδάκης

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ο Τσίπρας είπε ψέματα και στα του διαχωρισμού Κράτους-Εκκλησίας _ συνέντευξη στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ

ΠΗΓΗ : skai.gr 
“Η κυβέρνηση παίρνει βραβείο και στον κυνισμό. Είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα και τα αντίθετα τους για μια χούφτα ψήφους” ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζάδακης μιλώντας στον ΣΚΑΙ. 


Παράλληλα ο κος Χατζηδάκης τόνισε πως το μεγαλύτερο πρωτογενές πλεόνασμα της κυβέρνησης είναι τα τρικ και τα κόλπα. 

Πρέπει να τελειώνουμε με το ψέμα και τον λαϊκισμό, εξέφρασε εν συνεχεία ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, τονίζοντας την αναγκαιότητα για «επανεκκίνηση» και νέα αρχή χωρίς μεγάλα λόγια αλλά με αποφασιστικότητα και αληθινό πατριωτισμό.


Βασανιζόμαστε λόγω κρατισμού και φόβου του πολιτικού κόστους των ενδεχόμενων αλλαγών, υπογράμμισε προσθέτοντας ότι όσον αφορά την λειτουργία του κράτους, πρέπει πλέον να εφαρμοστούν κανόνες και νοοτροπίες που κυριαρχούν στο εξωτερικό.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα, πως ο κος Χατζηδάκης, εκτίμησε πως «χώρος έκφρασης» στην ΝΔ υπάρχει και για τους αριστερούς που καταλαβαίνουν πως δεν πάει άλλο.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, δεν πρόκειται για εκλογική μάχη μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, κεντροδεξιάς και αριστεράς καθώς το θέμα είναι πλέον αξιακό και όχι ιδεολογικό η πολιτικό.

Μας ενδιαφέρει η πολιτική καθαρότητα ή το νέο ξεκίνημα; Διερωτήθηκε, επαναλαμβάνοντας πως πρέπει να «τελειώνουμε με το ψέμα και τον λαϊκισμό»

Τέλος ο κος Χατζηδάκης αναφέρθηκε στο ζήτημα των διεργασιών για τον διαχωρισμό εκκλησίας-κράτους, κάνοντας λόγο για μη συμφωνία και ψεύτικο διαχωρισμό.

«Ο Τσίπρας μίλησε για ιστορική συμφωνία χωρισμού κράτους – Εκκλησιάς. 

Αμέσως μετά αντιληφθήκαμε ότι πρόκειται για μη συμφωνία και πως ο διαχωρισμός είναι ψεύτικος.» Δήλωσε.

Μετάβαση στο περιεχόμενο