Κωστής Χατζηδάκης

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

O Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Κωστής Χατζηδάκης απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για το κυκλοφοριακό της Αθήνας, δήλωσε τα εξής:

 

26 Σεπτεμβρίου 2007

 

 

O Υπουργός  Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Κωστής Χατζηδάκης απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για το κυκλοφοριακό της Αθήνας, δήλωσε τα εξής:

 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Τι γνώμη έχετε εσείς για τα διόδια;

ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Τόσα χρόνια στην Ευρώπη, έχω μάθει πριν αποφασίζω να συζητάω με όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς, με όλους τους συναρμόδιους παράγοντες, έτσι ώστε πριν καταλήξουμε σε οποιεσδήποτε αποφάσεις, να είμαστε βέβαιοι, ότι αυτό που κάνουμε έχει προστιθέμενη αξία. Επομένως, μη ζητάτε από τον Υπουργό Μεταφορών, που έχει μείνει στο Υπουργείο μια εβδομάδα, να καταλήξει βιαστικά σε τέτοια συμπεράσματα. Έχω επίγνωση του προβλήματος, όπως το έχει κάθε πολίτης. Ό,τι κάνουμε όμως, πρέπει να είμαστε βέβαιοι, ότι πάει τα πράγματα προς τα εμπρός.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Πότε να περιμένουμε τις πρώτες αποφάσεις πια από το Υπουργείο Μεταφορών για το κυκλοφοριακό;

ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Θα τα δείτε. Εσείς πάτε σε κάποια θέματα, τα οποία μπορεί να προκαλέσουν κάποια συζήτηση ή να βγάλουν ειδήσεις. Η δουλειά η δική μου είναι να είμαι προσεκτικός, να είμαι σοβαρός και να μελετάω και όπως είπα και προηγουμένως. Λέω να μην λύσω όλα τα θέματα, που σχετίζονται με το Υπουργείο μου την πρώτη εβδομάδα. Να αφήσω και μερικά να ασχοληθώ τους επόμενους μήνες και τα επόμενα χρόνια, για να μην πλήττω, ούτε εγώ, ούτε εσείς!

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Κύριε Υπουργέ, ένα σχόλιο για τις εξελίξεις στον ΟΤΕ.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Κανένα σχόλιο δεν έχω να κάνω.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Για την Cosmote.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Θα περιμένουμε τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου. Εγώ δεν έχω να προσθέσω τίποτα σε όλα αυτά. Ο ΟΤΕ είναι μια ανώνυμη εταιρεία.

 

Από το Γραφείο Τύπου

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο