Κωστής Χατζηδάκης

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Οι μειώσεις των συντάξεων θα φέρουν την υπογραφή Τσίπρας-Καμμένος – συνέντευξη στον Real Fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου

590 8d143bef2a8e4c047702d93ab692f1cfΠΗΓΗ: enikos.gr

Τα μέτρα δεν τα ψηφίζουμε γιατί δεν θέλουμε να γίνουμε το πλυντήριο των ευθυνών της κυβέρνησης. Κυρίως δεν ψηφίζουμε το συνολικό πακέτο και ειδικά τα δημοσιονομικά, είπε ο Κωστής Χατζηδάκης μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με αφορμή την απόφαση του Eurogroup και την επόμενη ημέρα στην αξιολόγηση.

 «Έχουν την πλειοψηφία και ειδικά για αυτό το πακέτο θα ζητήσουν 180 ψήφους; Εδώ, δεν ζητήθηκε από καμιά κυβέρνηση η διαδικασία των 180 ψήφων και για τα ίδια τα μνημόνια, που είναι το μείζον. Την ώρα λοιπόν που δεν ζητήθηκε για το μείζον, θα ζητηθεί για το έλασσον; Αυτό δηλαδή είναι, είμαστε στα πίτουρα και φτηνοί στο αλεύρι. Δεν υπάρχει λογική σε αυτό το πράγμα», τόνισε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Και πρόσθεσε: «Η ΝΔ, όπως έκανε και στην πρώτη αξιολόγηση, αφού δει βέβαια πια μέτρα θα έρθουν μπορεί να ψηφίσει μέτρα που σχετίζονται με την απελευθέρωση αγορών, με αποκρατικοποιήσεις κ.λπ. ανάλογα με το τι θα έχει το συγκεκριμένο νομοσχέδιο. Είμαστε πιστοί σε μία συγκεκριμένη λογική απελευθέρωσης των αγορών και προσέλκυσης ιδιωτικών επενδύσεων, αλλά δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση τα λάθη που έκανε ο κ. Τσίπρας, ο κ. Βαρουφάκης, ο κ. Τσακαλώτος, ο κ. Καμμένος όποιος χειρίστηκε τα θέματα αυτά, στο κομμάτι της δημοσιονομικής πολιτικής, να τα χρεωθούμε εμείς. Οι μειώσεις των συντάξεων θα φέρουν την υπογραφή Τσίπρας-Καμμένος».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο