Κωστής Χατζηδάκης

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Όσα γίνονται στην αξιολόγηση έχουν θεατρικά χαρακτηριστικά σαν αυτά που ζήσαμε πέρυσι – συνέντευξη στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM

hatzidakis kostis 0 1«Όσα γίνονται  με την  αξιολόγηση έχουν θεατρικά χαρακτηριστικά σαν αυτά που ζήσαμε πέρυσι με τη διαπραγμάτευση Τσίπρα-Βαρουφάκη»,  δήλωσε ο Αντιπρόεδρος της  ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης σε συνέντευξη που έδωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FΜ” και το δημοσιογράφο Σεραφείμ Κοτρώτσο.

Ειδικότερα, ο Κωστής Χατζηδάκης, μεταξύ των άλλων,  δήλωσε:    

–          Η κυβέρνηση προσπαθεί να καλύψει την μεταστροφή της σε σχέση με τις προεκλογικές υποσχέσεις της,  αλλά το πακέτο μέτρων 5,5 δις δεν κρύβεται.

–          Εφόσον ο Τσίπρας υπέγραψε πέρυσι το μνημόνιο θα ήταν πιο έντιμο και καθαρό να προχωρήσει μπροστά χωρίς θεατρικές παραστάσεις.

–          Η κυβέρνηση είναι μέσα σε αδιέξοδο που η ίδια προκάλεσε, τα επικοινωνιακά τρικ δεν θα της δώσουν τη λύση που θέλει.

–          Ο Κατρούγκαλος ισχυρίστηκε ότι αυξάνονται συντάξεις, μειώνονται εισφορές. Μόνο αυτός και  ο Ιησούς  με  5 άρτους και 2 ιχθείς  χορταίνουν τόσο κόσμο

–          Το πακέτο Χαρδούβελη ήταν 1 δις. Το πακέτο  μέτρων των 5,5 δις ευρώ είναι λογαριασμός Τσίπρα!

–          Ζητάμε εκλογές γιατί πιστεύουμε ότι το κόστος παραμονής της κυβέρνησης είναι μεγαλύτερο από το κόστος της απομάκρυνσής της.

–          Η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ είναι μια αντικοινωνική πολιτική γιατί επιταχύνει την ύφεση και γυρνάει την Ελλάδα προς τα πίσω.

–          Υπάρχει λύση για την Ελλάδα, μόνο που είναι προς την κατεύθυνση της κοινής λογικής.

–          Την κυβέρνηση κάθε μέρα που παραμένει την πληρώνουν κυρίως οι κοινωνικά αδύναμοι. Οι πλούσιοι πάντα έχουν τρόπο να τα καταφέρουν.     

Μετάβαση στο περιεχόμενο