Κωστής Χατζηδάκης

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Συναντήσεις με αντιπροσωπείες του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ για τα μεγάλα έργα

KX_ANTIPR_PASOK

…Στις συναντήσεις παρουσιάστηκε η στρατηγική του υπουργείου για την επανεκκίνηση των τεσσάρων μεγάλων αυτοκινητοδρόμων. Συζητήθηκαν επίσης οι εξελίξεις σε σειρά έργων, στα οποία περιλαμβάνονται το μετρό Θεσσαλονίκης, το λιμάνι Ηγουμενίτσας, η ζεύξη Ακτίου – Αμβρακίας, τα αεροδρόμια Χανίων, Καστελλίου, Σητείας, έργα του ΟΣΕ, κ.α…

 

Ενημερωτικές συναντήσεις με αντιπροσωπείες του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ για την πορεία των μεγάλων έργων υποδομής είχαν σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Κωστής Χατζηδάκης και ο αναπληρωτής υπουργός Σταύρος Καλογιάννης.

Στις συναντήσεις παρουσιάστηκε η στρατηγική του υπουργείου για την επανεκκίνηση των τεσσάρων μεγάλων αυτοκινητοδρόμων. Συζητήθηκαν επίσης οι εξελίξεις σε σειρά έργων, στα οποία περιλαμβάνονται το μετρό Θεσσαλονίκης, το λιμάνι Ηγουμενίτσας, η ζεύξη Ακτίου – Αμβρακίας, τα αεροδρόμια Χανίων, Καστελλίου, Σητείας, έργα του ΟΣΕ, κ.α.

Στην αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ μετείχαν οι βουλευτές Νίκος Σηφουνάκης, Θάνος Μωραίτης και Χρήστος Γκόγκας, ο πρώην υφυπουργός Γιάννης Μαγκριώτης και ο πρώην γενικός γραμματέας Δημοσίων Έργων Γιάννης Οικονομίδης.

Στην αντιπροσωπεία της ΔΗΜΑΡ μετείχαν οι βουλευτές Νίκος Τσούκαλης και Ασημίνα Ξηροτύρη, καθώς και ο κ. Δημήτρης Χατζησωκράτης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο