Κωστής Χατζηδάκης

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Συνάντηση με εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ για θέματα του ΥπΑνΥπ

KX_STATHAKHS_DRAG_MHLIOSΣυνάντηση ενημερωτικού χαρακτήρα με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μέλη της Οικονομικής Επιτροπής, Γιάννη Δραγασάκη, και Γιώργο Σταθάκη καθώς και τον υπεύθυνο Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΝ Γιάννη Μηλιό είχε σήμερα  ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Κωστής Χατζηδάκης. Ο υπουργός σημείωσε τη βούληση της κυβέρνησης να προχωρήσει τις αναπτυξιακού χαρακτήρα πρωτοβουλίες που έχει εξαγγείλει, οι οποίες σε ένα βαθμό έχουν ως προαπαιτούμενο την επίτευξη συμφωνίας με την τρόικα προκειμένου να αντιμετωπιστεί οριστικά το πρόβλημα εμπιστοσύνης απέναντι στην ελληνική οικονομία.

 

Συνάντηση ενημερωτικού χαρακτήρα με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μέλη της Οικονομικής Επιτροπής, Γιάννη Δραγασάκη, και Γιώργο Σταθάκη καθώς και τον υπεύθυνο Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΝ Γιάννη Μηλιό είχε σήμερα  ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Κωστής Χατζηδάκης.

 Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι πρωτοβουλίες του υπουργείου για τα θέματα του ΕΣΠΑ, των μεγάλων έργων, του εκσυγχρονισμού των συγκοινωνιών της απλούστευσης του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, της πάταξης του παρεμπορίου κ.α.

Οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβαν τις γνωστές τους θέσεις για τα θέματα αυτά.

 Από τον πλευρά του ο υπουργός σημείωσε τη βούληση της κυβέρνησης να προχωρήσει τις αναπτυξιακού χαρακτήρα πρωτοβουλίες που έχει εξαγγείλει, οι οποίες σε ένα βαθμό έχουν ως προαπαιτούμενο την επίτευξη συμφωνίας με την τρόικα προκειμένου να αντιμετωπιστεί οριστικά το πρόβλημα εμπιστοσύνης απέναντι στην ελληνική οικονομία.

Στη συνάντηση συμφωνήθηκε, εξάλλου, να γίνονται ενημερωτικές συναντήσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο