Κωστής Χατζηδάκης

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Συνάντηση με το Δήμαρχο Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκο

KX_MIXALOLIAK

Τη συνδρομή του υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων για την υλοποίηση έργων στον Πειραιά, στους τομείς μεταφορών και υποδομών ζήτησε ο Δήμαρχος της πόλης κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε απόψε με τον υπουργό Κωστή Χατζηδάκη. Ο κ. Χατζηδάκης ανέφερε ότι τα αιτήματα είναι βάσιμα και πρόσθεσε ότι τα θέματα του Πειραιά θα εξετασθούν με θετικό πνεύμα.

 

Τη συνδρομή του υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων για την υλοποίηση έργων στον Πειραιά, στους τομείς μεταφορών και υποδομών ζήτησε ο Δήμαρχος της πόλης κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε απόψε με τον υπουργό Κωστή Χατζηδάκη.

 

Ο κ. Χατζηδάκης ανέφερε ότι τα αιτήματα είναι βάσιμα και πρόσθεσε ότι τα θέματα του Πειραιά θα εξετασθούν με θετικό πνεύμα. Την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη, υπό τον αναπληρωτή υπουργό Σταύρο Καλογιάννη, για την εξειδίκευση της αντιμετώπισης των ζητημάτων της πόλης που εντάσσονται στις αρμοδιότητες του Υπουργείου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο