Κωστής Χατζηδάκης

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Συνάντηση με τον πρέσβη της Μεγάλης Βρετανίας

imgresH πορεία υλοποίησης των Βρετανικών επενδύσεων στην Ελλάδα συζητήθηκε σήμερα στη συνάντηση που είχε ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Κωστής Χατζηδάκης με το Βρετανό πρέσβη Δρ. Ντέιβιντ Λάντσμαν. Πρόκειται κυρίως για επενδύσεις στον τομέα της αξιοποίησης ακινήτων, στις οποίες περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι τουριστικές επενδύσεις στο Κάβο Σίδερο της Σητείας και στην Αταλάντη.

 

 

 

Η πορεία υλοποίησης των Βρετανικών επενδύσεων στην Ελλάδα συζητήθηκε σήμερα στη συνάντηση που είχε ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Κωστής Χατζηδάκης με το Βρετανό πρέσβη Δρ. Ντέιβιντ Λάντσμαν.

Πρόκειται κυρίως για επενδύσεις στον τομέα της αξιοποίησης ακινήτων, στις οποίες περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι τουριστικές επενδύσεις στο Κάβο Σίδερο της Σητείας και στην Αταλάντη.

Ο Βρετανός πρέσβης ζήτησε την υποστήριξη της κυβέρνησης για την επιτάχυνση της υλοποίησης των έργων, καθώς και για αντιμετώπιση των γραφειοκρατικών εμποδίων.

Ο κ. Λάντσμαν εξέφρασε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις πρόσφατες ανακοινώσεις του υπουργείου αναφορικά με τις δέκα προτεραιότητες για την επανεκκίνηση της οικονομίας, καθώς και για τη σχετική ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με την οποία χαιρετίζει τη δέσμευση της ελληνικής κυβέρνησης για διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις.

Εξέφρασε επίσης τη διάθεση της Μ. Βρετανίας να συνδράμει τη χώρα μας στην υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων που εξήγγειλε ο κ. Χατζηδάκης, με την αποστολή ειδικών και την παροχή συμβουλών, κατά τα πρότυπα άλλων χωρών.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο