Κωστής Χατζηδάκης

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Συνάντηση με τον Πρέσβη του Βελγίου Marc Van Den Reeck

KX_EE…Οι κ.κ. Χατζηδάκης και  Van Den Reeck αντάλλαξαν απόψεις για τις εξελίξεις στην Ελλάδα και την πορεία εφαρμογής του δημοσιονομικού προγράμματος. Συζήτησαν για τις διαρθρωτικές αλλαγές που προωθούνται στη χώρα ενώ δόθηκε έμφαση και στις  μεταρρυθμίσεις που προωθεί το υπουργείο Ανάπτυξης και στην πορεία υλοποίησης του ΕΣΠΑ…

 

Με τον πρέσβη του Βελγίου στην Ελλάδα Marc Van Den Reeck, συναντήθηκε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Κωστής Χατζηδάκης.

Οι κ.κ. Χατζηδάκης και  Van Den Reeck αντάλλαξαν απόψεις για τις εξελίξεις στην Ελλάδα και την πορεία εφαρμογής του δημοσιονομικού προγράμματος. Συζήτησαν για τις διαρθρωτικές αλλαγές που προωθούνται στη χώρα ενώ δόθηκε έμφαση και στις  μεταρρυθμίσεις που προωθεί το υπουργείο Ανάπτυξης και στην πορεία υλοποίησης του ΕΣΠΑ.

Ο κ. Van Den Reeck αφού υπενθύμισε τις παραδοσιακά στενές σχέσεις των δυο χωρών, εξέφρασε τη διάθεση της βελγικής κυβέρνησης να στηρίξει τις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης για την υπέρβαση της κρίσης και τη δρομολόγηση των απαραίτητων διαρθρωτικών αλλαγών προκειμένου να μπει η χώρα σε πορεία ανάκαμψης και ανάπτυξης.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο