Κωστής Χατζηδάκης

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Συνάντηση του ΥΜΕ Κωστή Χατζηδάκη με τον ΥΠΟΙΟ Γιώργο Αλογοσκούφη για την ανάπτυξη δικτύου πρόσβασης με οπτικές ίνες (Fiber To the Home- FTTH)

Αθήνα, 30-7-2008
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης είχε σήμερα το μεσημέρι συνεργασία με τον Υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Κωστή Χατζηδάκη. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Γενικός Γραμματέας Επικοινωνιών του ΥΜΕ κ. Γιώργος Αναστασόπουλος και ο Ειδικός Γραμματέας Ψηφιακού Σχεδιασμού του ΥΠ.ΟΙ.Ο. κ. Βασίλης Ασημακόπουλος.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι βασικές κατευθυντήριες γραμμές για την ανάπτυξη δικτύου πρόσβασης με οπτικές ίνες (Fiber To the Home- FTTH)  σε 2.000.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις της χώρας. To έργο αυτό εντάσσεται στο πλαίσιο της «Ψηφιακής Στρατηγικής 2006- 2013», επεκτείνοντας τις ψηφιακές δομές και τα ευρυζωνικά δίκτυα που έχουν ήδη αναπτυχθεί. Το έργο θα υλοποιηθεί μέσω των Συμπράξεων Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) και θα δώσει στη χώρα μας  τη δυνατότητα να πρωτοπορήσει και να κερδίσει ένα πολύ μεγάλο αναπτυξιακό στοίχημα.

 

Αθήνα, 30-7-2008
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης είχε σήμερα το μεσημέρι συνεργασία με τον Υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Κωστή Χατζηδάκη. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Γενικός Γραμματέας Επικοινωνιών του ΥΜΕ κ. Γιώργος Αναστασόπουλος και ο Ειδικός Γραμματέας Ψηφιακού Σχεδιασμού του ΥΠ.ΟΙ.Ο. κ. Βασίλης Ασημακόπουλος. Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι βασικές κατευθυντήριες γραμμές για την ανάπτυξη δικτύου πρόσβασης με οπτικές ίνες (Fiber To the Home- FTTH)  σε 2.000.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις της χώρας. To έργο αυτό εντάσσεται στο πλαίσιο της «Ψηφιακής Στρατηγικής 2006- 2013», επεκτείνοντας τις ψηφιακές δομές και τα ευρυζωνικά δίκτυα που έχουν ήδη αναπτυχθεί. Το έργο θα υλοποιηθεί μέσω των Συμπράξεων Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) και θα δώσει στη χώρα μας  τη δυνατότητα να πρωτοπορήσει και να κερδίσει ένα πολύ μεγάλο αναπτυξιακό στοίχημα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο