Κωστής Χατζηδάκης

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Τα Σκόπια βήμα βήμα κερδίζουν τετελεσμένα εις βάρος της Ελλάδας – συνέντευξη στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ

ΠΗΓΗ: skai.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Είναι προφανές από τις τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών ότι σύσσωμη η αντιπολίτευση έχει σοβαρότατες ενστάσεις για τη γραμμή Τσίπρα στο Σκοπιανό, είπε στο ΣΚΑΙ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης.

Έκανε λόγο για εύγλωττη σιωπή του κ Καμμένου και σημείωσε πως δεν υπάρχει παγκόσμιο προηγούμενο, σε ένα τόση σημαντικό ζήτημα δύο κυβερνητικοί εταίροι να έχουν διαφορετικές αντιλήψεις.

Ο κ Χατζηδάκης δήλωσε πως η ΝΔ θέλει συμφωνία πακέτο, που θα δίνει έμφαση στο Σύνταγμα της γειτονικής χώρας και σε θέματα αλυτρωτισμού και τόνισε ότι η στρατηγική του κατακερματισμού της όποιας λύσης, βρίσκει αντίθεση τη ΝΔ καθώς τη θεωρεί ετεροβαρή και ότι θα ωφελήσει πιο πολύ τα Σκόπια, που βήμα βήμα κερδίζουν τετελεσμένα εις βάρος της Ελλάδας.

Ο κ. Χατζηδάκης μάλιστα εκτίμησε ότι όλα αυτά θα στείλουν περισσότερο κόσμο στο συλλαλητήριο της ερχόμενης Κυριακής.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ εκτίμησε ότι το παράθυρο ευκαιρίας στο οποίο έχει αναφερθεί ο κ Νίμιτς φάνηκε λόγω της εκλογής του κ Ζάεφ στη γειτονική χώρα. Σημείωσε όμως ότι οι ανεύθυνοι και αλαζονικοί χειρισμοί του κ Τσίπρα κλείνουν το παράθυρο αυτό. Τόνισε πως η λύση χρειάζεται σοβαρότητα και πρέπει να βάλουμε πάνω από όλα το εθνικό συμφέρον.

Μετάβαση στο περιεχόμενο