Κωστής Χατζηδάκης

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Το μεγάλο θέμα είναι να μην υπογράψει 4o μνημόνιο η χώρα – συνέντευξη στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ

2FB913E5194C6D68AE668B764B9D8C37ΠΗΓΗ : skai.gr
Το μεγάλο θέμα για τη χώρα, είπε ο κ. Χατζηδάκης, είναι να μην υπογράψει η χώρα τέταρτο μνημόνιο και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να έχουμε βγει πρώτα δοκιμαστικά στις αγορές.
 
Να σταματήσει την άμυνα οπισθοφυλακών και να προχωρήσει την επένδυση των Ιταλών στην ΤραινΟΣΕ κάλεσε τον Υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης. «Την ώρα που εξελίσσεται η διαπραγμάτευση και ενώ θα έπρεπε να στρώνει κόκκινο χαλί στους επενδυτές, η Κυβέρνηση δημιουργεί καθυστερήσεις, όπως κάνει και στο Ελληνικό με τα Δασαρχεία»πρόσθεσε ο κ. Χατζηδάκης.
 

Το μεγάλο θέμα για τη χώρα, είπε ο κ. Χατζηδάκης είναι να μην υπογράψει η χώρα τέταρτο μνημόνιο και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να έχουμε βγει πρώτα δοκιμαστικά στις αγορές. «Είναι τεράστιο θέμα να αποκτήσει η χώρα αξιοπιστία και αυτό προσπάθησε να πετύχει ο κ. Μητσοτάκης στο Βερολίνο. Δεν αξίζει να χάσει η Ελλάδα μια ακόμη δεκαετία» τόνισε.

Μετάβαση στο περιεχόμενο